Tietämättä paljoakaan Brunein kulttuurista, mutta tietäen maan pääuskonnon, päätin pelata varman päälle ja pukeutua peittävästi ja hyvä niin. Ilma oli paahteinen (mitäpä muutakaan), joten päädyin ilmaviin housuin ja olkapäät peittävään kevyeen puseroon. Päälle jakku, joka lämmitti myös viileässä lentokoneessa ja aina tarvittaessa antoi suojaa määränpäässäkin. Matkatavarana oli käsilaukku, jossa tärkeimmät, kuten; aurinkovoide, passit, juotavaa ja lentosukat, jotka kulkevat aina koneeseen mukanani, oli edessä sitten kuinka lyhyt lento tahansa.

Turvatarkastukset olivat Bruneihin suunnatessa ihan toista luokkaa vaatimattomuudessaan kuin mihin olemme tottuneet, ketään ei kiinnostanut vaikka hälyttimet lauloivat läpikulkiessa ja henkiökunta nyökkäili anteeksipyydellen turvatarkastuksesta kulkeville. Päästettiinpä meidät Bruneissa kentältä poiskin, vaikka olimme jo saaneet maastapoistumisleimat passeihimme ja myöhemmin annettiin palata sivukautta sisään lähtevien lentojen äärelle. Kone lähti mennessä puoli tuntia etuajassa, joten hyvä, että satuttiin paikan päälle ajoissa. Silti jouduttiin juoksemaan. Eipä mieleen tullut, että kone irtoaa maasta jo reilusti ennen matkalippuihin merkittyä lähtöaikaa, oli matkustajat paikan päällä tai eivät.

 Bleiseri: H&M / Pusero: Selected / Housut: Zara, 2nd hand / Kengät: Venturini, Malesiasta aikoja sitten / Laukku: KappAhl / Vyö: H&M / Rannekorut: Malesiasta / Kynnet oranssit :)

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kone oli lähdössä puoli tuntia etuajassa, ilman puuttuvia matkustajia? :D Uskomatonta (ja aika kauheata, eihän tuollaiseen osaa varautua)!

Vastaa

No niinpä! Ei tullut pieneen mieleenkään, että niin voisi tapahtua. Saavuttiin kentälle tuntia ennen lentoa ja ajattelimme, että aikaa on ihan riittävästi, mutta huomasimme, että boarding oli jo alkanut. Lopulta saavuttiin juosten postille, jossa henkilökunta otti meidät kiireellä vastaan. Oltiin hieman ihmeissämme! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.