Piipahdin eilen H&M:n showroomilla ottamassa askeleen kohti kevättä tutustumalla torstaina 19.1 vain verkkokaupassa myyntiin tulevaan Versace for H&M Cruise Collectioniin ja pitkin kevättä myymälöihin ja nettiin tuleviin muihin uutuuksiin. Cruise Collection huokui nimensä mukaisesti ihanaa lomafiilistä ja voin niin kuvitella herkulliset kuosit turkoosin sinisen meren äärelle, vaikkapa kroatialaiseen satamaan valkeiden huvipursien hehkuun.

Vaikka kurkistus mallistoon antoikin kuvan yhtä aikaa leikkisästä ja raikkaasta kokonaisuudesta, oli se silti hieman liian tyttömäinen minun makuuni. Toisaalta pieninä palasina mallistoa hallitseva, marjoja ja kukkia hehkuva kuosikin voisi toimia, esimerkiksi kengissä tai minishortseissa. Syvä vaaleanpunainen ainakin oli syötävän söpö sävy, joka varmasti sopii kevyesti päivettyneeseen ihoon!

Raikkaus ja hempeys näkyivät myös muissa kevään uutuuksissa. Vallalla oli laskeutuvuus ja vaaleat pehmeät sävyt, joita tehosti hurmaavan hedelmäiset värit, kuten omenanvihreä, oranssi, keltainen ja liila. Erityisesti lämpenin ajattomalle valkoiselle, joka kuuluu kesäpukeutumisessa kuolemattomiin suosikkeihini, sekä haalean hiekan sävyille, jotka näyttävät upeilta vaikkapa kirkkaisiin asusteisiin yhdistettynä. Ehkäpä valkoinen rento jakkupuku ja kirkasväriset avokkaat hehkuvaa kesälaukkua unohtamatta tulevat lukeutumaan kesän hankintoihini.
Vaikka kevätuutuuksista jäi keveä ja rento fiilis, kuten kai kevät- ja lomamallistosta kuuluukin, ei kaikki kuitenkaan ollut pelkkää puuteria ja karkkivärejä, vaan leikkauksista huokui hienoinen androgyynisyys, mikä on mielenkiintoinen vastavoima pehmeiden ja naisellisten värien rinnalla.
Hempeyden keskellä tarjolla oli myös jotain mustaa, ripaus paljetteja ja vähän nahkaa. Vaikka keväisistä sävyistä jäikin hyvä fiilis, niin mikään yksittäinen vaate kirkkaita bikineitä ja herkullisia asusteita lukuun ottamatta ei kivunnut suoralta kädeltä ostoslistalleni. Poikkeuksena oli synkemmät sävyt (liekö vielä hallitsevan talven ja pimeyden syytä), paljettipusero ja etenkin särmä hopeanhohtoinen pehmeä nahkatoppi saivat huomioni.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.