Miten ihanalta tuntuukaan käyttää kevyttä takkia ja pikkukenkiä pitkästä aikaa! Upea tunne kun ulos lähtiessä ei tarvitse miettiä vain lämpimänä pysymistä. Sen myötä tuntuu, että vaatekaapista löytyy yhtäkkiä kaikkea kivaa käyttökelpoista, joka on aiemmin tuntunut talvikeleihin täysin sopimattomalta.

Kevättyyli on vielä vähän hakusessa, mutta luulen siihen kuuluvan tänä keväänä paljon mekkoja.;) Olen löytänyt talvisäilöstä viime syksyn ja kevään ihastukseni, Budapestistä hankitun nahkatakin, joka tuntuu nyt ihan yhtä ihanalta kuin vuosi sittenkin.
Keskiviikkona käytiin poikaystävän kanssa kevätsään kunniaksi syömässä Umeshu-sushiravintolassa, joka osoittautui varsin erinomaiseksi paikaksi sekä ruoaltaan, miljööltään että palvelultaan.
Asu oli hivenen mukailtu versio päivän työasusta:
Sain parsittua vielä hetkeksi pilkkusukkahousuni kasaan saadakseni niille edes pari käyttökertaa lisää. Millään  en nimittäin raaskisi niitä roskiin heittää, vaikka reikiä/silmäpakoja on useampi, onnekseni lähes kaikki vähemmän näkyvissä/näkymättömissä kohdissa, kuten jalkapohjassa.
Takki: Fishbone/Budapestistä
Kaulahuivi: H&M
Laukku: 2nd hand
Paita. H&M
Neuletakki: H&M
Hame: Gina Tricot
Vyö: Äidin vanha
Sukkikset: H&M
Kengät: H&M

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.