Kevääseen on vielä vähän matkaa, mutta innostun valtavasti sellaisista pienistä asioista kuin valon määrän lisääntymisestä (on mahtavaa kun töistä lähtiessä ei olekaan ihan pilkkopimeää vaikka pimeys silti vielä aikaisin tuleekin) ja kevätmallistojen ilmestymisestä kauppoihin. Onhan se toki hassua miettiä jo nyt, mitä sitä pukee päällensä kun lämpötilat kipuavat selvästi plussan puolelle, mutta toisaalta, minulle se tarjoaa jotain mitä odottaa.

Keskitalvi on niin pukeutumisessa kuin muussakin elämässä minulle kuin talvihorrosta. Inspiroidun syksyn pukeutumisesta, mutta talvella mukavuus ajaa monesti tyylin ohi. Kun lämpötilat taas lähtevät kipuamaan ylöspäin, ei enää tarvitse ajatella pelkästään sitä, mikä pitää lämpimänä.

Piipahdin eilen H&M:n showroomilla ihmettelemässä kevät/kesä-mallistoa, joka oli pullollaan ihania raikkaita ja vaaleita värejä, mekkoja, bikineitä ja söpöjä asusteita. Tummien ja tunkkaisilta tuntuvien värien jälkeen koen suurta inspiroitumista keväisistä väreistä ja keveistä materiaaleista. Kokosin alle muutamia suosikkejani tulevista mallistoista.

Rauhallinen ja herkkä on H&M:n kierrätysmateriaalista valmistettu mallisto, joka on täynnä nudea ja vaaleaa.

Nudesävyt miellyttävät silmääni aina, mutta pimeän talven jälkeen myös kirkkaat ja raikkaat sävyt viehättävät. Koralli tuntuu tuovan ihanasti lämpöä talvesta kalpealle iholle.

Maksimekkoja ihailin jo viime kesänä, mutta omaan kaappiin sellaista ei eksynyt, asia täytyy ehdottomasti korjata tänä kesänä!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.