Tämän kesän suosikkikynsillakasävyni tuovat mieleen auringonlaskun. Eniten käytetty on ehdottomasti pirteä keltainen, Mavalan Acid Yellow, mutta kaunis on myös korallinpunainen sävy OPIn Melon of Troy (joka muuten näyttää erityisen kivalta kun päällimäiseksi levittää kerroksen läpikuultavaa vaaleaa kynsilakkaa).

 
Mavalan Cairo on kaunis poltettu oranssi, mutta lakan väripigmentti saisi olla vahvempi, sillä nyt lopputulos on hieman liian läpikuultava. Tosin, asia korjaantuu sillä, kun alle laittaa kerroksen vaaleaa lakkaa, jolloin oranssinen väri korostuu paremmin. Viime viikolla valikoima täydentyi vielä kauniilla turkoosilla kynsilakalla.
Tykkään käyttää kynsilakkoja vuoden ympäri, mutta kesällä väriä tekisi mieli vaihtaa vaikka joka päivä! Yritän kuitenkin hillitä itseni, etten suotta rasita kynsiä edestakaisella lakkaamisella ja lakan poistamisella.:)
Kuuman kesän värimaailman sopii hyvin myös kiva kullankeltainen luomiväri, Mschic Gold, joka ei ole liian keltainen eikä liian kultainen, vaan juuri sopivasti siltä väliltä. Sen voisi yhdistää vaikka pronssiin tai miksei turkoosiinkiin, molempia värejä kun jo valmiiksi sattuu kotoa löytymään.:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.