Syksyn tuntee jo. Öinen sade ja tuuli kuulostavat erilaisilta ja yö on pimeä. Aamulla ilma tuntuu aavistuksen kirpeältä, ja vaikka vielä olisikin lämmin, ei aurinko kuitenkaan enää lämmitä samoin kuin vielä hetki sitten. Itse olen vielä pitkälti sinnitellyt ilman takkia, mitä nyt välillä nappaan bleiserin päälleni, mutta useimpina aamuina olen lähtenyt liikkeelle ihan vain pitkähihaisella ja pärjännyt, toistaiseksi.

Vuodenajan muutosvaiheessa katukuva on kirjava. Jotkut kuluttavat katukivetystä sandaaleissa, jotkut ovat kaivaneet  trenssit esille ja piilottaneet kesäkengät vintille, on ratikassa tullut jo parit lapasetkin bongattua, paksuista huiveista ja keepeistä puhumattakaan. Joillakin on vielä loppukesä, toisilla alkusyksy. Itse en osaa päättää, syyskuuhun siirtyminen taisi kääntää viisarin syksyyn, mutta silti, vaikka syyspukeutumista rakastankin, aion pitää kiinni keveämmistä vaatteista niin kaua kuin niissä tarkenen. Ajattelen, että kylmä kausi on niin pitkä, että ehdin kyllä pukeutua paksuihin neuleisiin vielä kyllästymiseen asti, joten miksi kiirehtiä. Toistaiseksi nautin siitä, että avokärkisillä kengillä pärjää oikein hyvin, ohuet sukkahousut riittävät ja keveä neuletakki lämmittää harteilla sopivasti, sitä ei kuitenkaan jatku enää kauaa. Sää muuttuu nopeasti. Alla asu kesältä, ei kuitenkaan niiltä kuumimmilta päiviltä.

Mekko: Barcelonasta / Huivi: 2nd hand / Kengät: Via Uno / Neuletakki VeroModa, 2nd hand / Korikassi: Global / Vyö: 2nd hand / Korvakorut: H&M

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Alkusyksy/loppukesä on kyllä ehkä kaikkein vaikeinta aikaa pukeutumisen kannalta. Oma pää alkaa olla jo vähän syksyssä, mutta päivät saattavat olla hyvinkin kesälämpimiä. Toisaalta aamulla on usein aika viileää, mutta iltapäivällä hikoilee paksussa neuleessa… :)

Vastaa

Niinpä! Nuo lämpötilavaihtelut päivän aikana ovat kyllä haastavia, aamulla kylmyys usein yllättää kun ikkunasta sää kuitenkin näyttää ihan kivalta, ja tosiaan vastaavasti töistä lähtiessa voi hyvinkin kuumuus yllättää. :) Noh, välivaihe on nopeasti ohi ja kohta ollaan jo syvällä syksyssä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.