Mikä ihana aamupäivä tänään olikaan. Heräsin ennen kellon soittoa auringonpaisteeseen, pakkasin jumppakassin ja hyppäsin ratikkaan suunnaten Erottajalle Helsinki Day Span järjestämään Body Holiday -hyvinvointipäivään. Day Spa kutsui minut mukaan valitsemaani päivään ja päädyin valitsemaan puhdistavan kehon lomapäivän.

Body Holiday – sunnuntait ovat siis kehon ja mielen hyvinvointiin tarkoitettuja päiviä, joista jokainen kulkee omalla teemallaan. Päivä sisältää luentoja aiheen tiimoilta ja teeman mukaisen joogan. Ne sopivat monelle, kiireisille, jotka haluavat hetken kokonaisvaltaista omaa aikaa tai muuten vain omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille, aloittelijoille tai jo jooganneille, miehille ja naisille.

Days Spassa oltiin hymyillen vastassa ja ohjattiin tyylikkääseen loungeen tutustumaan tapahtuman yhteistyökumppaneihin ja tekemään halutessaan edullisia ostoksia. Sis.Deli+Cafe tarjoili maukkaita välipaloja ja pikkurahalla pääsi maistelemaan erilaisia terveellisiä ja kehon hyvinvointia tukevia juomia ja ruokia. Itse aloitin päiväni herkullisella smoothiella ja pienin maukkain suupaloin.

Päivä jatkui Day Span salissa puhdistavan ravinnon voimasta kertovalla luennolla sekä Anne Kukkohovi jakoi kokemuksiaan Detox-retriitistään Thaimassa. Luentojen jälkeen siirryttiin kuvaukselliseen Rake -saliin ja uppouduttiin intensiiviseen puhdistavaan joogaan Mia Jokinivan johdolla.

Kokematon joogaaja pääsi nopeasti mukaan selkeisiin liikeisiin ja ohjaaja ennätti tarvittaessa opastamaan henkilökohtaisestikin isosta ryhmästä huolimatta. Venynyt ja voimistettu keho oli raukea, ja rauhallisessa palautumisessa liikesarjojen jälkeen huomasi kuinka kevyeltä olo ja mieli tuntuivat. Joogan jälkeen lounge oli vielä avoinna ja raukeaa oloa pääsi halutessaan jatkamaan lepotuoleilla tai tapahtuman tarjonnan äärellä.

Päädyin juuri puhdistavaan päivään kiinnostuksesta lisätä kehon raikkautta, oppiakseni lisää ruokavalion vaikutuksesta ja muutenkin tavoitellakseni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Päivä ehdottomasti jätti kipinän kuunnella itseäni entistä paremmin ja tarjosi minulle uutta tietoa kehon puhdistuksesta. Alkuiltapäivän jooga rentoutti mieltä ja luulen, että näin juuri kotiuduttua pienet päiväunet ovat paikallaan.

Seuraava kehon ja mielen voimistamiseen keskittyvä Body Holiday järjestetään 22.4 ja 6.5 järjestettävän päivän teema on rauhoittuminen, osallistumismaksu on 35 euroa. Päivien ykistyiskohtaiseen ohjelmaan voi tutustua Day Span sivuilla.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.