Kuten jo aiemmin mainitsin, pidennykset ovat tuoneet aivan uutta intoa ja iloa hiustenlaittoon. Viime aikojen suosikkini on ollut kiharat, joiden laittoon nykyään on olematon kynnys. En tiedä mikä on muuttunut, mutta kiharoiden väkertäminen tuntuu aiempaa älyttömästi helpommalta vaikka hiusta on enemmän, ja ne pysyvät täydellisesti seuraavaan pesuun asti, millaisesta pysyvyydestä en ikinä ennen pidennyksiä ole saanut nauttia!

Kiharoiden tekoon on jo löytynyt oma rutiininsa ja aikaa kihartamiseen hurahtaa 15-20 minuuttia. Pyyhekuiviin hiukseen laitan S-Factorin Silky Smooth Moisture Serumia, jossa on mukana lämpösuoja, ja puhallan hiukset kuiviksi. Jos aamulla on aikaa, teen kiharat silloin täysin kuivattuihin hiuksiin, mutta toisinaan myös illalla juuri ennen nukkumaanmenoa jo aiemmin päivällä pestyihin hiuksiin.
Jaan hiukset muutamaan osaan, ja käsittelen ne osio kerrallaan niskasta aloittaen. Ennen kiharrusta suihkutan seuraavaksi käsiteltävään osioon L’Orealin Studio HotCurl -suihketta, joka aktivoituu lämmöstä ja takaa kiharoille erinomaisen pysyvyyden. Ennen pidennyksiä käytin tätä toisinaan suihkuttamalla ainetta pyyhekuiviin hiuksiin ja puristelemalla hiukset föönin kanssa kuiviksi, jolloin lopputuloksena oli kiva laineikas ”surffitukka”. Kiharasuihkeen jälkeen kiharran hiukset suortuva kerrallaan GHD-raudalla. Viimeistelyyn riittää kevyt kerros lakkaa ja kiiltosuihketta. Kiharat säilyvät seuraaviin päiviin täydellisenä kun ne kiepauttaa yöksi päälaelle kevyelle Pikku Myy-nutturalle.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.