Sain Lovelyltä haasteen toteuttaa hauska kauneuskysely, joka jo monessa blogissa onkin kiertänyt. Tämä oli hauska ja mukavan rento toteuttaa näin väsyttävän työpäivän jälkeen!:)

 

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Koen olevani meikkien suhteen myöhäisherännyt. Ensimmäisiä meikkikokemuksia taitaa olla mummon kirkkaanpunainen huulipuna, jolla päätin sitten koristaa kasvoni hienolla sotamaalauksella. Aikomustakaan ei siis ollut kokea itseään hienoksi ladyksi, vaan lähinnä intiaaniksi. Siihen kokeiluun taisi tuhraantua koko putkilo ja innostuskin meikkikokeiluihin sammui pitkäksi aikaa. Vielä kuudennellakin luokalla hämmästelin ikätoverillani juhlissa ollutta ripsaria.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Nykyään laukussani on aina, ja jos ei ole, koen oloni orvoksi, vaikka en niitä päivän aikana tarvitsisikaan, L’Orealin True Match mineraalimeikkivoide, huultenrajauskynä, huulirasva, sekä 1-2 huulipunaa +huulipunasivellin.

3. Lempituoksusi?
Ehdottomasti Lacosten nimikko tuoksu. Myös Burberryn Brit kuuluu suosikkeihin.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Hymy! Ja toki hoidetut hampaat.:) Jos puhutaan pienistä vinkeistä auttamaan peilistä aamulla kohtaavaa pelottavaa näkyä, hyviksi olen todennut valokynän sekä miedon vaaleansininen rajauskynän, jolla rajataan silmä alhaalta aivan silmän läheltä. Kirkastaa kummasti katsetta ja neutralisoi punoittavia silmiä.

5. Uusin kauneuslöytösi?
Hmm, en ole vähään aikaan tehnyt uusia kauneuslöytöjä. Harmi!;) Lushin tuotteisiin olen tosin vasta viime aikoina tutustunut ja kovasti tykästynyt!

6. Ikimuistoinen virheostoksesi?
Maybellinen Dream Matte Mousse; ei toimi minulla lainkaan ja jäänyt siten käyttämättä. Myös kaikki huulikiillot, näyttävät ihanilta ja aina niitä sorrun ostamaan, mutta kun en vain osaa niitä käyttää… Kun pääsen ulos ovesta, huulet ovat täynnä hiuksia ja hiukset huulikiiltoa.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Ihanaahan se olisi pärjätä ilman, mutta kyllä sitä tulee meikkipohja tehtyä L’Orealinin mineraalimeikkivoiteella. Se siis on ahkerassa käytössä, mutta vapaapäivinä käytän lähinnä kevysti sävyttävää päivävoidetta.

8. Eyeliner vai kajal?
En oikein ole tottunut kumpaankaan, mutta ehkä kuitenkin ennemmin kajal.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Hmm, hankalaa. Varmaankin värillinen päivävoide. Toki nyt ilman hammastahnaa olisi ihan mahdotonta ja en oikein haluaisi olla ilman kosteusvoidettakaan…:)

10. Tuote, jota haluat vielä kokeilla?
Dermalogica sarjan tuotteet, etenkin kosteusvoide ja puhdistusaine. Ovat kiikkuneet ostoslistalla jo pitkään, mutta tarkoitus on tilata ne ulkomailta, joten aion laittaa kerralla suuremman tilauksen sisään, siksi saavat vielä hetken odotella pääsyä kylppärin kaappiin.:)

Käykäähän osallistumassa Go 4 it vol.2 -blogin maanantai arvontaan!:)

 

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

>Houkuttelevia saippuapinoja!<3 Tahtoisin päästä tuoksuttelemaan.:)

Vastaa

>Valokynä on kyllä minunkin ehdoton lempparini, se pelastaa paljon :). Dermalogicaa en ole vielä kokeillut, mutta minunkin toivelistaltani kyseinen sarja löytyy. Jos päädyt kokeilemaan, kerrothan mielipiteesi? :)

Vastaa

>Tuo Lorealin True mach minerals on vielä kokeilematta…Mitä luulet, sopiikohan se hieman kuivuuteen taipuvaiselle iholle?

Vastaa

>Hihi, hassua katsella miten omasta blogista lähtenyt kysely kiertää kaikki blogit :D Ja toi dream matte mousse- niin surkeaa! :S

Vastaa

>MouMou: Eikös olekin!:) Voi että odottelen Lushin kauppaa saapuvaksi Helsinkiin!Lumianna: Ehdottomasti kerron kokemuksistani, ja varmasti tulen kokeilemaan, sillä kyseinen sarja on kummitellut mielessäni jo niin pitkään!:)Lovely: Hyvä kysymys! Itselläni on sekaiho, ja sopii iholleni täydellisesti. Ei ole siis kuivilla kohdilla tuntunut kuivalta. Riippuu varmaan kuinka kuiva iho on? Jos iho halkailee tai hilseilee, niin voi olla, että tämä näyttää rumalta (kuivalta/hilsilevältä) kuivilla alueilla. Mutta jos kyse on vain kevyestä pintakuivuudesta (kuivasta tunteesta), mutta ei silminnähden havaittavasta kuivuudesta, luulisin, että tämä voi toimia oikein hyvinkin!:) Harmi vain, että tuote on sen hintainen (reilu 18€), ettei sitä viitsisi ostaa ihan vain todetakseen, ettei se sovikaan.Roosa: Heh, minä olenkin aina halunnut tietää, että keneltä mikäkin haaste lähtee liikkeelle! nyt tiedän ainakin tästä!:) Juu, ja Dream matte musse on todella huonoa, en ole vielä keneltäkään kuullut, että tuote olisi hyvä.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.