Olen ihastunut tämän kevään ja kesän väreihin, kaikki ne kirkkaat ja hehkuvat värit ovat ilo silmälle pitkän ja pimeän talven jälkeen. Pitkästä aikaa tuntuu, että väririntamalla on valinnanvaraa, eikä tarjolla ole vain niitä iänikuisia, kauniita mutta turvallisia perusvärejä. Kerrankin väreillä pääsee leikkimään kunnolla! Kevätkauden väreistä kaappiin on eksynyt erityisesti pinkkiä, mutta täydentäisin valikoimaa mielelläni vielä ainakin oranssilla ja miksei keltaisellakin.

Väreihin hurahtaneena bongasin Sokokselta Mavalan herkullisen Art Color’s -sarjan, johon kuuluu kuusi hehkuva mattapintaista karkkiväriä, hyvänmielen cocktail, kuten Mavala nettisivuillaan mainostaa, ja hehkuvaa värivalikoimaa katsoessa on vaikea olla erimieltä.

Mieleni olisi tehnyt ostaa kaikki sävyt, mutta hillitsin mieleni ja nappasin mukaan toistaiseksi vain pinkin ja liilan, mutta haikailen vielä erityisesti sarjan oranssin sävyn perään, eikä sininenkään välttämättä hullumpi olisi… Huomasin, että uusien värien jatkoksi sopii loistavasti Amsterdamista ostamani mintunvihreä mattasävy. Kotoa löytyy myös ennestään viime kesänä paljon käytössä ollut keltainen kynsilakka, joten tällä valikoimalla myös kynsien pitäisi tänä kesänä näkyä!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.