Kuin tyhjästä mieleeni hiipi tänään ajatus siitä, että blogillani taitaa tulla tässä kuussa kaksi vuotta täyteen. Ajatus jäi kytemään ja heti kun ennätin, kävin blogista tsekkaamassa ensimmäisen postauksen kirjoituspäivän ja se oli 25.3.2008 – eli virallinen vuosipäivä oli eilen! Hui, kaksi vuotta, onpas pitkä aika!

Saman tien mieleen eksyi ajatus, että olin 23 aloittaessani blogin kirjoittamisen ja nyt lähentelen 26 ikävuotta – kuinkakohan paljon olen näinä kahtena vuotena istunut koneen ääressä blogia päivitellen? Tai ottanut kuvia? Ei sillä, varsin antoisaa (ja koukuttavaa) puuhaa tämä on. Yleensä innostun helposti uusista jutuista, mutta kyllästyn nopeasti. Kumma kyllä, kyllästymistä bloggaukseen ei ole vielä havaittavissa.:)

Toki täytyy myöntää, että on päiviä, jolloin mietin koko blogin poistoa ja totaalista irrottautumista blogimaailmasta, mutta ne ovat verrattain vähäisiä ja enemmänkin häilyviä ajatuksia, jotka katoavat usein yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Blogilomaakaan en ole näinä kahtena vuotena pitänyt, mitä nyt tietenkin reissuilla ollessa postaaminen on ollut vähäisempää. Niin, ja näinä kahtena vuotena olen hyväksynyt sanan ”postaus”, vaikka se alussa pitkään särähtikin korviini ikävästi.:)

Mekko: H&M
Huivi: Pieces/Tallinnasta
Trikoopaita: Reflex
Vyö: Prada
Ensimmäisen arvonnan järjestin 100. postauksen kunniaksi. Nyt postauksia on 648. Jos jokainen postaus olisi vienyt tunnin, olisin viettänyt blogini parissa 27 vuorokautta, todellisuudessa aikaa on mennyt paljon enemmän. Kahden vuoden ja lähes 650 postauksen myötä olisi vähintäänkin syytä järjestää sekä asian kunniaksi että kiitoksena teille arvonta, mutta siitä huolimatta päädyn vain kiittämään, että olette kommenteillanne ja viesteillänne osaltanne tehneet tästä niin hitsin mukavaa!

Olen näinä kahtena vuotena ollut sosiaalisempi kuin koskaan elämässäni, ja osa kiitos siitä kuuluu blogille ja sen kautta tulleille uusille ihanille tuttavuuksille sekä virtuaaliselle vuorovaikutukselle teidän kanssanne. (Ja ei huolta, kyllä se arvontakin on tulossa, mutta sen nimi tulee olemaan tuliaisarvonta ja se järjestetään kun palaan New Yorkin reissulta.;))

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.