Joulukuu pyörähti käyntiin lumen valloittaman maiseman keskellä. Aamulla avattiin ensimmäinen luukku joulukalenterista, jonka hankin jo lokakuun puolella. Harvoin joulukalenteria enää aikuisiällä tulle hankittua, mutta taisin sukeltaa suoraan joulutunnelmiin lukiessani silloin blogikollega S:n ensimmäisiä kauniita joulupostauksia, eikä sitä seuranneet ihanat joulufiilistelypostaukset ainakaan ole alentaneet omaa joulun odotusta. Viikko sitten tuli hankittua myös pieni huonekuusi, se vuorostaan Essin inspiroimana. Taiteilin latvaan tähden ja ripustin oksille muutamat minipallot. Ehkä siinä on riittävästi joulutunnelmaa, ainakin siihen asti, että pääsee upottamaan kädet piparitaikinaan ja ensimmäisiä joululahjoja paketoimaan (jotka kyllä, myönnettävä on, viime vuonna tuli hankittua ihan viime hetkinä ennen aattoa – toivottavasti tämä vuosi sujuu siitä jotain oppineena).

Aamulla en meinannut päästä sängystä, oli liian mukavaa ja lämmintä. Puoleen päivään taisin pyöriä täkkien välissä ennen aamupalalle hipsimistä. Postimies yllätti ja kantoi ovelle valtavan paketin, pahviseen laatiikoon olisin minäkin mahtunut sisään. Sisältä paljastui kolme pienempää laatikkoa, josta kustakin parit shampanjalasit. Kytännössä valtavasta pahvilaatikosta kuoriutui poikaystäväni aiemmin tilaamat kuusi Riedelin kaunista lasia. Mittasuhde huvitti, pöydällä muutama siro lasi, ja lattialla hervoton pahvilaatikoa. Pienempikin pakkaus olisi ehkä riittänyt…

Pakkanen ja kinokset eivät houkutelleet ulos, mitä nyt kauppareissulle, täytyihän nyt päivän kokkautarpeet ja uusiin laseihin sopivaa juotavaa käydä hakemassa. Illallisesta lisää myöhemmin, ja jälkkäristä, Facebookin puolella käyvät osaavatkin jo ehkä arvata mikä makea oli tämän päivän juttu. Huomenna aamulla testaamaan uutta brunssia, joten ruoka-aiheiden parissa jatketaan uuteen viikkoon, mutta on niitä asukuviakin kyllä luvassa! Sain muuten lahjaksi ihanan uuden objektiivin, joten kohta nähdään saadaanko asukuviin jotain  lisää sen myötä! Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

Psst. Olettehan jo avaneet Bella-blogien joulukalenterin ensimmäisen luukun? :)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Mullakin on myyräjoulukalenteri!

Vastaa

Oo, ihana! Mun piti ostaa ihan tavallinen klassinen joulukalenteri, mutta kun näin tämän, en miettinyt enää hetkeäkään :)

Vastaa

Terveiset Saksasta! Palasin torstain vastaisena yönä Comenius-matkalta, enkä ole vähään aikaan siksi ehtinyt tännekään. Ja paperitöitä on kasaantunut sinä aikana hurjasti, pelottaa ajatuskin miten tän joulukuisen loppukirin taas jaksaa. Mutta jouluisissa tunnelmissa kuljimme mekin reissulla, sillä tuli koluttua peräti kahdet joulumarkkinat, Saarbrückenissä ja vielä pikaisesti Ranskan puolella Metzissä. Glühweinia, seimitilpehööriä, suklaata, kuivattuja hedelmiä…. Ihana matka!

Vastaa

Oi ihana! Just haikailin viime viikolla Keski-Euroopan joulumarkkinoiden perään, taisin lukea jonkun artikkelin niistä ja katosin mielikuvamatkalle tunnelmallisten kojujen maailmaan. Helsingin keskustaankin oli vastaavia ilmestynyt, mutta noh, ovathan ne aika tavattoman kaukana ”aitojen” joulumarkkinoiden tunnelmasta! Ihana kuulla, että matka oli onnistunut – kateeksi käy, pieni irtiotto olisi täälläkin tervetullut, mutta joulun pyhiä odotellessa… Niin ja onhan tällä viikolla sentään Itsenäisyyspäivä! :)

Vastaa

Ai niin, piti kommata vielä tota joulukalenteria, että onpa aivan älyttömän söde! Myyrä on yksi lemppareistani animaatiohahmojen joukossa.

Vastaa

Tuo kalenteri kun osui silmään, niin en voinut olla ostamatta – tavalliset joulukuusi ja joulupukki aiheet tuntuivat tämän rinnalla tylsiltä. Myyrä on ihana!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.