Kiitos kaikille Jolien herkulliseen arvontaan osallistuneille, ja eritoten jokaisesta lukuisasta hyvinvointivinkistä, näillä pitäisi selvitä talven yli! Moni muistutti ruokavalion, unen ja riittävän vedenjuonnin tärkeydestä, unohtamatta liikunnan ja sosiaalisten suhteiden merkitystä. Olenkin samaa mieltä kanssanne, näiden oikealla kombinaatiolla rakennetaan vahva ja jaksava pohja. Itsensä kuunteleminen ja arvostaminen, siitä kaikki lähtee. Tervettä pohjaa on sitten ihana hemmotella ja ravita arkena pienemmillä hyvää tekevillä asioilla, sellaisilla kuin vaikkapa mainitsemanne kuivaharjaus, kotitekoinen ravitseva kasvonaamio, luonnonkosmettiikkatuotteet, kuppi vihreää teetä, sauna, mangovoi, maaseudun rauha, aloe vera -juoma, piikkimatto, meikittömät päivät, tumma suklaa, raikas ilma ja kävelyretket tai kahvikasvojenkuorinta.

Moni manitsi myös öljyjen kuuluvan oleellisena osana omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiseen, erityisesti kookosöljy kuului monien luottotuotteisiin. Muita maininnan saaneita hyviksi havaittuja olivat mm. avokadoöljy, jojobaöljy, ruusunmarjaöljy ja vauvanhoitoöljy. Itse luotan myös öljyihin, ja neitsytkookosöljyn ohella rakastan erityisesti arganiaöljyä, jota myöskin löytyy Jolien valikoimasta.

Vastausaika on nyt päättynyt ja voittajat arvottu, onkin ilo jakaa kolmelle mahdollisuus valita itselleen tuote Jolien valikoimasta. Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkejä; santra, Maikka ja merikukka. Onnea!! Jokainen teistä voi valita tuotteen Jolien verkkokaupasta, ilmoittakaa minulle haluamanne tuote ja osoitetietonne, niin syksyänne piristämään saapuu ihanainen paketti Jolielta. :)

Koska hyvinvointi on myös yhteinen asia, Jolie haluaa muistaa kaikkia lukijoitani mahdollisuudella käydä shoppailemassa Jolien verkkokaupassa -15 prosentin alennuksella. Käytä ostoksia tehdessäsi koodia secretwardrobe, ja alennus kirjautuu automaattisesti tilaukseesi. Alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita!

Logo lainattu; Jolie, loput kuvat omia.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.