Mikä ihana aurinkoinen päivä! Nyt aamujumpan jälkeen hetken rentoutuminen ja sitten kaupungille nauttimaan säästä. Avoimen ikkunan kautta kantautuu kaupungin äänet ja sisään puhaltaa ihana lämmin tuuli. Kesäkö, viimein? Tänään ei päälle varmasti mustaa, mutta mustaa oli päällä torstain työtilaisuudessa. En  turhan usein sonnustaudu jakkupukuun, oikeastaan vain kun koen tilanteen sitä vaativan, ja torstaina oli sellainen päivä.

Pieni kapinallinen minussa kuitenkin heräsi, ja ujutin jalkaan violetit avokkaat. Rehellisyyden nimissä osasyynä oli sekin, että molemmat mustat edustuskelpoiset avokkaani ovat parhaillaan suutarin käsittelyssä. Silti, muun neutraalin sävyn sijaan päädyin violettiin, ja pidin kovasti tästä asun pienestä väripilkusta. Aiemmalla kerralla jakkupuvun ollessa päällä, reilut pari viikkoa sitten, päädyin yhdistämään valkoiseen kauluspaitaan ja mustaan jakkupukuun oranssin laukun ja oranssit kynnet, toimi kivasti sekin!

Jakku: H&M / Hame: Zara / Pusero: Mango/Sveitsistä / Kengät: La Redoute

Katso myös nämä

15 comments

Vastaa

>UPEA asukokonaisuus! On jälleen kerran pakko todeta, että blogisi on todella inspiroiva.

Vastaa

>Hyvältä näyttää, kadehdittavan hyvältä. Mutta sulla onkin mallin vartalo, ja voisin vaan kuvitella, että itse näyttäisin samassa asussa liian tiukkaan kuoreen tungetulta makkaralta. Mutta nyt otan varaslähdön kesään ja aloitan Kutistumiskauden!

Vastaa

>Ihanan sävyiset kengät!

Vastaa

>Ihana asu, kengät on onnistunut väripilkku ja tuo rusettisysteemi on myös tosi kiva yksityiskohta tota mustaa vasten:)

Vastaa

>Ihana jakkupuku! (: Sopii sulle tosi hyvin ja noi kengät on kyllä tosi hauska väripilkku ton muuten mustavalkosen kokonaisuuden kanssa! Itse vaan vierastan violettia väriä ihan hirveästi…

Vastaa

>Oi ihana! Kaunis kiitos kommentistasi, olen otettu <3

Vastaa

>Kiitoksia! :)

Vastaa

>Kiitoksia! Minulla on ihan sama juttu, viletti ei tunnu juuri yhtään omalta väriltä, ja olen tässä pikkuhiljaa varovaisesti yrittänyt opetella käyttämään sitä, ja helppo on aloittaa juurikin asusteita ja muista pienistä palasista. Kylmää violettia en edelleenkään osaisi kuvitella käyttäväni, mutta lämpimn violetin kanssa olen jo suht sinut :)

Vastaa

>Kaunis kiitos, tosi kiva kuulla, että on mieleen :)

Vastaa

>Heh, voi että, kaunis kiitos! :) Eikös kesällä kuulu nauttia ja herkutella, syödä jäätelöä ja lettuja, syksyllä sitten voi paastota ;)

Vastaa

>Totta, lämpimämmät ja tummemmat violetin sävyt saattaisi olla kivoja, mutta enemmän kaupoissa näkee kylmää violettia ja tosi vaaleana sävynä. Mikä ei kyllä iske yhtään, mutta toi asuste vinkki oli tosi hyvä! Voisin alkaa totuttelemaan siihen ja eikä sitä tiedä että tuleeko siitä sitten jossain vaiheessa uusi lempiväri! (:

Vastaa

>Voi kuule, meidän opehuone on kaikkien laihduttajien painajainen. Ei juuri sellaista päivää, ettei täytskäriä tai jotain muuta hyvää ois tarjolla. Nimpparit, uus auto, nimi lehdessä, suuremmista meriiteistä puhumattakaan edellyttävät tarjoilua työkavereille. Ja jos joskus sattuisikin olemaan tarjoilut vähissä, niin kyllä kotsanmaikka aina jotain ylijäämää kantaa ryhmiensä aikaansaannoksista. Lihon valehtelematta joka talvi 5-6 kg, kesällä sitten pystyn syömään kevyemmin ja liikkumaan, jolloin laihdun. Himmeetä.

Vastaa

>Jakkupuvut on kyllä varsin esteettisiä, mutta niissä on tosiaan se huono puoli että ne ovat aika… tylsiä (mikä nyt ei ole kovin yllättävää kun kyseessä on virallinen työvaate).Mutta tuo rusettipaita kyllä huomattavasti keventää sitä, pysyen kuitenkin vielä täysin työkelpoisena ja liilat korkkarit tuovat siihen kivaa särmää.Jakkupuvun istuvuudesta myös plussapisteitä, arvostan :D

Vastaa

>Kiitoksia! :) Itselläni on vähän ristiriitainen suhtautuminen jakkupukuihin, tavallaan niissä on (oikein istuvana tietenkin) silmää miellyttävää ryhtiä, mutta kuten sanoit, ne ovat herkästi tylsiä. Olenkin tullut tulokseen, että parasta on voida käyttää niitä silloin tällöin, päivittäin käyttö olisi minulle liikaa, mutta silloin tällöin jakkuun ujuttautuminen pysyy hauskana vaihteluna. :)

Vastaa

Aivan ihana jakkupuku! Täydellinen istuvuus. Uskomatonta miten eri valmistajien jakku ja hame voivat sopia yhteen noin hienosti. Kymmenen pistettä kymmenestä!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.