Onhan tässä arkea jo pari päivää jatkunutkin, joten varsin hyvä hetki pieneen irtiottoon ettei vain kävisi lomalta paluu liian ylivoimaiseksi, painaahan flunssakin vielä päälle. Nenän kipeäksi niistäneenä ja kurkun käheäksi köhittyäni suuntasinkin iltapäivällä aiemmin Spring Glow tilaisuudesta tutuksi tulleeseen Peili HiussaliinFredalle, jossa aurinkoinen Giau otti vastaan väsyneen. Peili tarjosi minulle pienen irtioton arkeen ja hemmottelu tulikin juuri oikeaan saumaan, koko päivän jomottanut pää rauhoittui toviksi ja hetkeksi arki ja flunssa unohtuivat.

Ensi alkuun sain kynsiini Shellac -laukkauksen, eli 14 päivän CDN Shellac hybridilakalla tehdyn lakkauksen. Jos muistatte, niin testasin samaista lakkausta hyvin kokemuksin vuosi sitten maahantuojan kutsusta. Silloin kun en ollut varma lakkauksen kulumisesta, päädyin turvallisesti hyvin neutraaliin sävyyn, mutta nyt halusin ehdottomasti jotain voimakkaampaa. Hetken värejä pähkäiltyäni ja sävyjä mallailtuani päädyin keväiseen koralliin, ja valinta osui ihan nappiin, tätäkin kirjoittaessani katse hakeutuu tuon tuosta kynsiä ihailemaan.

Lakka kuivatetaan UV-valolla ja näin siitä saadaan erittäin kestävä, se  siis on vähän kuin tavallinen kynsilakka, mutta pitää kuin geeli, jättäen lakan päälle kauniin kirkkaan kiiltävän pinnan. Tajusin vasta lakkauksen lomassa, että tämä olisi pitänyt ehdottomasti käydä tekemässä ennen reissua, nyt kun reissulle lakkaamani pinkit kynnet näyttivät aikansa eläneiltä jo alkuviikosta!

Lakkauksen jälkeen siirryin hiussalin puolelle ja käsittelyyn päätyivät kynsien jälkeen hiukset, jotka ovat vähän kaikesta kärsineet, viimeisimpänä loman auringon, uimisen ja hiekan rasittamat. Väsyneille vaalennetuille hiuksilleni sain rakennepaikkaavan tehohoidon, jonka koostumus kasataan yksilöllisesti kunkin hiuksen tarpeiden mukaan. Lopputulos yllätti, ihan kuin hiuksille olisi tehty enemmänkin, tunne oli kuin kampaajakäynnin jälkeen, jossa hiukset on käsitelty pitkän kaavan mukaan. Karheat hiukset silottuivat ja kiilto loi illuusion kirkastuneesta väristä. Mukaan sain lisää hyviä vinkkejä hiusten kunnonkohotusprojektiini ja vähän lisää uskoa siihen, että kyllä ne tästä vielä joku päivä taas kukoistavat.

Räikeäksi päässyttä tyvikasvuani toki mikään hoito ei hävitä, mutta taannoisen pidennysprosessin traumatisoimana sen jälkeiset kampaajakäynnit ovat jääneet minimiin yleisen luottamuspulan takia. Pari tuntia Peilin tuolissa sai vakuuttumaan samalla aaltopituudella olosta ja luottokampaajan paikan ollessa avoinna lähtikin Giaun kortti mukaan uuden ajan varausta varten. :) Mistäköhän vielä saisi ostettua kärsivällisyyttä kasvatukseen? Sille olisi tarvetta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.