Hei kaikki ihanat,

Bella-blogit järjestää yhteistyössä KappAhlin kanssa lukijaillan Helsingin keskustan KappAhl -myymälässä (Aleksanterinkatu 21) sunnuntaina 16.9 klo 18, minun lisäkseni mukana kaksi muuta Bellan bloggaajaa.

Nyt olisikin ainutlaatuinen tilaisuus tulla viettämään hauskaa iltaa yhteistuumin ja shoppailemaan KappAhliin privaatisti. Illan aikana koko myymälän valikoima, naisten vaatteista miesten ja lasten vaatteisiin sekä asusteisiin, on -25 prosentin alennuksessa! Bellan bloggaajien lisäksi mukana KappAhlin pukeutumisneuvoja antamassa vinkkejä, vastaamassa kysymyksiin ja tutustuttamassa syysuutuuksiin. Lisäksi tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa.

Omia suosikkejani KappAhlin valikoimasta.

Ilmoittautukaa ihmeessä mukaan yksin tai ystävän kanssa, kaikki ovat tervetulleita! Paikkoja tapahtumaan on kuitenkin rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset vain sähköpostitse; secretwardrobe@windowslive.com! :)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihana tuo pitsitoppi <3 Ikäväkseni en löytänyt sitä Kapp Ahlin nettisivuilta…

Vastaa

Minäkin tykästyin! Ostin vastaavanlaisen reissulta, mutta pikkuhihoilla varustetun, ja jos sitä ei olisi tullut hankittua, saattaisi tämä hyvinkin päätyä ostoslistalle :) Toppi näytti olevan merkitty puseroiden alle, vaikka mielestäni on selvästi toppi, joka tapauksessa, täältä löytyy: http://www.kappahl.fi/article/paitapusero_366682

Vastaa

Voi eiii, haluaisin niin kovin päästä paikalle jos ajankohta olisi eri! Voi räkä! :(

Vastaa

No voihan :( Harmin paikka, nämä ajankohdat ovat niin arpapeliä, ei liene tilaisuutta, ettei jollain menisi juuri joku sen kanssa päällekäin. :( Höh!!

Vastaa

Kiva idea! Harmi että nämä tällaiset tapahtumat ovat useimmiten pääkaupunkiseudulla… Mites olisi jos tulisitte Tampereelle? :)

Vastaa

Kieltämättä ei mene ihan tasan tapahtumien maantieteelliset jakaumat :( Tosi harmi kyllä, sitä olisi niin kiva saada osallistumista ympäri Suomen, eikä vain omilta kotikulmilta! Ehkäpä joskus tulevaisuudessa päästään järkkäämään jotain kivaa muuallekin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.