Lomaani on vielä pari viikkoa ja aika menee niin käsittämättömän hitaasti sitä odotellessa. Työkaverit yksi toisensa jälkeen katoavat kesälaitumille, mutta omat jäljellä olevat viikot eivät tunnu hupenevan sitten millään. Noh, itsepähän välttämättä halusin lomani loppukesälle, mutta en osannut odottaan, että helleaalto tavoittaisi kaupungin jo kesäkuussa. Kärsimättömänä kiemurtelen hiljaisessa toimistossa ja hipsin jo ajoissa kotiin, jotta upeista säistä menisi mahdollisimman vähän hukkaan. Melkein tuntee syyllisyyttä siitä, että on sisällä. Kesä on niin lyhyt, että jokaisesta hellepäivästi pitäisi päästä nauttimaan!

Kun jo päivän istuu sisällä, iltaisin ei enää huvita nyhjöttää kotona ja viikonlopuillekin yrittää keksiä kaikkea mukavaa tekemistä. Vielä on kokematta tutut kesäkohteet Suomenlinnaa lukuunottamatta. Ennätänköhän tänä kesänä poiketa Lintsillä, Korkeasaaressa, Porvoossa, Uunisaaressa, kahvitella Kauppatorilla ja ehkäpä sunnata vaikka Mustion Linnan upeisiin maisemiin?

Sanoista teoiksi, nyt nappaan kirjan käteen ja suuntaan ulos upeasta päivästä nauttimaan. Alla asu eiliseltä. Silmämeikki valitettavasti jäi kuvaamatta, mutta onnistuin loihtimaan mielestäni varsin kivan meikin mekon sävyillä. :)

Mekko: Selected
Vyö: Lindex
Laukku: Thaimaasta
Kengät: Via Uno

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.