Toppi: Vero Modan alesta

Neuletakki: Mango /2nd hand
Hame: Malesiasta
Sukkahousut: H&M
Vyö: Pieces
Kengät: Ellos
Korvakorut: Ateenasta

Ensimmäisestä lomanjälkeisestä työpäivästä selvitty. En nukkunut viime yönä juuri yhtään, kun töihin paluu hermostutti, mutta siitä huolimatta päivä voitettu. Yleensä mietin illalla seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, niin ei sitten tarvitse tuhlata kallista aamuaikaa vaatekaapilla. Eilen tosin tein sen virheen, että mietin mielessäni mitä laitan töihin päälle, mutten kaivanut vaatteita esille. Luonnollisesti, näin ei pitäisi toimia.

Olin saada aamulla sätkyn kun juuri sitä tiettyä neuletakkia ei vain löytynyt, eikä tietenkään mikään muu korvaava yksilö kelvannut. Käännettyäni asunnon puoliunisena ympäri ja hukattua sitä arvokasta aikaa, ei auttanut muu kuin todeta, että neuletakki on ja pysyy poissa. Ei auttanut muuta kuin laittaa koko asu uusiksi silmän räpäyksessä ja yllä näkyykin tulos. Aamun viime minuutit menivät siihen, että yritin epätoivoisesti löytää ehjiä riittävän paksuja ruskeita sukkahousuja, mutta ei onnistunut sitten millään. Hädässä päädyinkin sitten laittamaan kahdet sukkahousut päällekäin, jotka molemmat ovat rikki, mutta erikohdista, joten näin jokseenkin peittävät toistensa rikkinäisyyden…

Yleensä tälläisistä tapahtumista seuraa sellainen päivä, kun mikään muukaan ei mene putkeen, mutta onneksi huono-onni jäi tänään vain aamuun.:)

Yläosana asussa, neuletakin alla, toimii joululomalla Vero Modan alesta n.7euron hintaan ostettu kiva toppi. Nostin topin kauluksesta lähtevät rusetin nauhat neuletakin päälle, ja näin sain vähän kokeilevaa ilmettä asuun.;) Kyllä tuo ruskea on niin turvallinen väri.:)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.