Läppärini on ollut maanantaista asti huollossa ja olo on varsin orpo. Sitä joutuu ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hetkittäin miettimään, mitä oikein tekisi ja tuntuu kuin jotain puuttuisi, vaikka niinhän sitä puuttuukin. Olen ollut aika erottamaton koneeni kanssa, ja se on tyypillisesti ensimmäisenä mielessä kotiin tullessa. Nyt ei voi, avata kanttaja ja sukeltaa ruudun taakse. Sen sijaan makoilen sohvalla ja tuijotan kattoa. Siivoan, tökin kännykkäni näyttöä, viikkaan vaatteita ja sen sellaista, jotain jopa ihan oikeasti hyödyllistä, sellaista, jota ei normaalisti juuri malttaisi tehdä.

Blogin päivitys on vaikeaa, onhan minulla toki työkone, mutten ole sitä vielä jaksanut ottaa kotiin mukaan kun on niin huono, maailman hitain ja näytöltään niin huono, että kaikki värit katoavat jonnekin. Ei siis ideaalein blogikone. Kovasti jo odottelen omaani, hopeista omenaa. Toivon kovasti sen saapuvan ennen joulua, muuten olen pulassa, pienet asiat kun tuntuvat nyt älyttömän vaikeilta, sellaiset kuin vaikka postauksen teko tai sähköpostin kirjoittaminen, puhumattakaan kuvien käsittelystä.

Kaikki on onneksi tähän asti ollut niin ripeää, joten en vielä haluaa ajatella, ettei se saapuisi. Minulla sattui pieni vahinko koneen kanssa, ja raapustin myöhään eräänä iltana vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiööni. Seuraavana aamuna tuli korvauspäätös ja lähetin koneen nimettyyn huoltoon. Pistin maanantaina parhaiten ikinä pakkaamani paketin postiin sydän kurkussa, ja jo seuraavana aamupäivänä tuli tieto, että kone on tarkistettu ja varaosan arvioituksi saapumisajaksi ilmoitettiin viikko. Viikko, se tarkoittaisi korjaantumista ensi viikon puolivälissä, jos osa saapuu ajallaan. Mutta sitten nuo jouluruuhkat, liekö posti kulkee nopeasti kun niin moni muukin paketti pyrkii perille ennen joulua? Toivotaan.

Joitain kuvia olen lataillut valmiiksi blogiini, joten niillä pärjää tämän viikon. Vanhalla kuvamateriaalilla mennään siis tässäkin postauksessa, alla asu parin viikon takaa.

Toppi: H&M / Jakku: Bikbok / Housut: Zara / Kengät: Mango, Wien / Rintaneula: äidin vanha / Korvikset: Malesiasta / Rannekorut: 2nd hand

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Nätti asu! Onko toi jakku Suomen bikbokista, ts olisikohan noita vielä mahdollista löytää?

Vastaa

Kiitoksia :) Juu, kyllä, tuo on ostettu Suomen Bikbokista, tarkalleen ottaen Jumbosta (mutta eiköhän noissa kaikissa sama valikoima ole). Ostosta on tasan kaksi viikkoa, joten teoriassa saattaisikin vielä löytyä :)

Vastaa

”liekö posti kulkee nopeasti”

Et osaa käyttää tuota ”liekö” sanaa, joten jätä se sovinnolla joillekin taitavammille kirjoittajille, jooko?

Vastaa

Ah, hei taas!

Kuten olet varmasti huomannut, kirjoituksiini eksyy useamminkin puhekieltä. Tämä kun on kevyt blogi, täytyy sen ns.sopia suuhuni, eli käytän paikoin sanoja, joita ei viralliset kirjoitukset sallisi tai äidinkielen ope katsoisi hyvällä. Arvelinkin, että joku asiasta huomauttaa.

Vastaa

Seksikkt saappaat tytöllä ja kaunis:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.