Horisontissa siintää pieniä keitaita, näkymä suoraan leveästä sängystä katsoo merelle, jota värittää vihreänvehreät saaret kirkkaan veden keskellä. Lento lipui eilen kauniisti alas kuumaan Kota Kinabaluun ja hektisen Hong Kongin jäljiltä rauhallinen aurinkoinen kaupunki toi juuri oikeaa vaihtelua lomaan. Pieni kävely lähikulmilla, askeleita meren viertä, pulahdus hotellin hiljaiseen altaaseen ja illalla ennen nukkumaan menoa vielä pieni vilkaisu läheisiin ostosmahdollisuuksiin. Viimeiseksi varaus jalkahoitoon tälle illalle, mutta sitä ennen luvassa retki lähisaarille, snorklaamaan turkoosiin veteen ja maisemia mereltä katsomaan. Bikinit on sujautettu päälle ja farkkushotsien nappi pujotettu kiinni, aurinkovoiteet laukkuun ja nyt matkaan. Taivas on sinistäkin sinisempi ja ulkona odottaa varhaisen aamun tuoksut.

Psst. matkakuvien lomassa vilahtavista asuista tulossa kyllä suurimmasta osasta paremmat asukuvat, mutta viiveellä. Myös informatiivisemmat matkakohdepostaukset luvassa reissun jälkeen, kun aikaa istua nenä kiinni ruudussa on paremmin kuin nyt. :)

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Pakkasaamu terveiset (-15) täältä Suomen maan kamaralta!
Hyvätä kuulostaa teidän päiväohjelma ja kuvatkin on ihania…piristää kummasti tätä arkea täällä kotimaassa <3
Tiedän että vastaaminen kommentteihin on vaikeaa ja loma täytyykin pitää lomana mut sit ku olet Suomessa ja vastailet niin olisin kysynyt noista kengistä…ihanat! Minkä merkkiset ovat kun nyt olisi ensi kesäksi tarvehankintana kunnon nahkaiset sandaali/korkeammalla korolla ;9
Nauttikaa lomasta, valosta ja lämmöstä <3
-Maria

Vastaa

Auts, pakkasta ei ole kyllä yhtään ikävä! Paahde ei haittaa yhtään kun tietää mihin viikon päästä on palailemassa ;)

Oi, kiitoksia, nuo ovat minunkin lemppari kesäkengät – miellyttävät jalassa sekä niin moneen asuun loistavasti sopivat! :) Valitettavasti tosin täytyy sanoa, että nuo on reissusta hankitut, viime kesänä Ranskasta, oli vielä joku paikallinen putiikki niin ei varmaan ainakaan tismalleen samoja löydy täältä, mutta toivottavasti (epäilemättä) kohta kauppoihin ilmestyvistä kesäasusteista löytyisi jotain vastaavaa!

Kiitos sinulle ja ihanaa viikonlopun jatkoa :)

Vastaa

Senkin tyylilyyli! En malta odottaa, että näen reissulta enemmänkin kuvia. =) Pitää elää muiden reissujen kautta silloin, kun ei itse pääse lähtemään. hihii

Vastaa

Hih, mielikuvamatkat ovat melkein kuin olisi itse matkalla ;) Täällä niin toivoisi, että saisi vielä viikon ekstraa tai pari, mutta onneksi on vielä melkein puolet lomasta jäljellä. Reissukuvia tulossa aivan varmasti lisää kunhan palailen, nytkin jo polttelisi postata enemmän, mutta kummasti vain ulkoilma silti houkuttelee läppärin ruutua enemmän.. ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.