Voi, että olisi tehnyt mieli laittaa otsikoksi jokin nokkela sanapari, kuten ”pääasia” tms. mutta kaikeksi onneksi sain hillittyä mielitekoni!:) Mutta mutta, vihdoin on aika kertoa hiushaasteen toteutuksesta! MouMou haastoi minut jo ajat sitten panostamaan hiuksiini viikon ajan. Toteutus on venähtänyt muuton takia, ja jäi vain viiteen päivään oman osaamattomuuteni takia, mutta tässä vihdoin tuloksia. Pyydän, älkää arvostelko ankarasti, sillä peukaloni on keskellä kämmentä kun kyse on hiuksista! Nelliinan tasoisia luomuksia ei siis ole tulossa, vaan vain muutama peruskampaus, joka vaati minulta enemmän kuin ikinä voisi uskoa!

Yleensähän hiukseni näyttävät tältä (pari päivää ennen kampaajakäyntiä…):

Suora ja aina auki

Mutta nyt ne näyttivät hetken aikaa tällaisilta:

Pikkunuttura

Sivuponnari

Letit MouMoun innoittamana

Kiharrinraudalla käännetyt latvat


Huivi pantana

Alla kuvia samaisesta huivista, siellä missä sen kuuluukin(?) olla:

 

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

>Kivoja kampauksia :). Itse pidän yksinkertaisista ratkaisuista, joten ehkä siksikin tykkäilin :). Sivuponnari näytti kivalta, harmi vain, että omat hiukseni ovat nykyään siihen liian lyhyet.

Vastaa

>Tuo pikkunuttura on mielettömän chic ;-) Mikä noista oli omasta mielestäsi paras, vai viihdytkö jatkossa mieluummin taas hiukset auki ?

Vastaa

>Hih, piti ihan tulla sanomaan tänne Sulle ihan vaikkapa vain päivän piristeeksi, että hiuksesi ovat kertakaikkisen upeat ja kasvosi melkeinpä luonnottoman kauniit!(ja mitä ihmettä, me suomalaisetko emme muka osaa vilpittömästi kehua toisiamme? Pyh, sanon minä!) :D

Vastaa

>Kivalta näyttää!! Sivuponnari ja pikkunuttura minunkin suosikkini:D

Vastaa

>Lumianna: Kiitos!:) Itsekin suosin yksinkertaista, mutta pääsyynä siihen taitaa olla osaamattomuuteni!:) Olisihan se hauska osata näpertää hienoja kampauksia!Jaana: Kiitos:) Hyvä kysymys. Pidin käännetyistä latvoista, ehkä sen takia, että hiukset olivat kuitenkin auki. Nuttura oli myös hasuka, mutta koko päivän teki mieli repiä se auki ja palauttaa hiukset tuttuun ja turvalliseen malliin. On hassua, miten sitä onkin jumittunut niin yhteen kampaukseen. Vaikka moni on kannustanut pitämään hiuksia kiinni ja kokeilemaan jotein uutta, niin silti oloni on selkeästi paras ja eniten itsevarma kun hiukset on auki…:)Cherry: Oho, Kiitos! Tuo kyllä piristi, ja häkellytti!:) Olen todella otettu!:)Lovely: Kiitos!:)

Vastaa

>Hieno asu ja nätit hiustyylit :)

Vastaa

>*~sl: Kiitos!:)

Vastaa

>Ihania!:) Sivuponnari ja letti veivät sydämeni!<3 Hyvin suoritettu haaste.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.