Listasin alle muutaman tuotteen/asusteen, joka on tänä talvena ollut paljon käytössä ja ollut muutenkin mieleen. Listaa voisi jatkaa loputtomasti kivoilla ja paljon käytössä olleilla vaatteilla ja tuotteilla, mutta yritin valita postaukseen vain ne tärkeimmät, eli sellaiset jotka ovat juuri tänä talvena saaneet erityishuomiota syystä tai toisesta.:)

Olen todella tykästynyt tähän Lumenen huulipunaa (sävy 89) ja väri onkin näkynyt tänä talvena huulissani yhtenään. Väri on mielestäni täydellinen; raikas, lämmin ja aavistuksen persikkainen. Sen lisäksi, että väri miellyttää, niin myös pysyvyys on erinomainen. Tykkään!
Talven kynsilakkasuosikki on Nivean violetti kynsilakka (sävy 76). Väri on kivaa vaihtelua normaalien nude- ja punasävyisten lakkojeni rinnalle. Katse hakeutuu mukavan usein käsiin kun tätä on kynsissä.:) Myös viime viikolla ostamani musta kynsilakka on juuri tällä hetkellä kovasti mieleen – tosin, harmillista näin tummissa lakoissa on, että pienetkin lohkeamat näkyvät heti räikeästi.
Globalin harmaa silkkihuivi oli heräteostos ennen vuodenvaihdetta, mutta ei missään tapauksessa turha sellainen. Huivi käy yksiin niin monen asun kanssa ja tuntuu ihanan sirolta päällä. Käyttökertoja on jo nyt kertynyt useita, eivätkä ne tästä varmasti vähene. Tykästyin huiviin niin paljon, että ostin myöhemmin alesta samanlaisen vaaleanpunaisena.
Tänä talvena kuivat käteni on pelastanut The Body Shopin hamppukäsirasva. Tuote on älyttömän riittoisa, se on ollut koko talven työpöydälläni ja siten kiitettävässä käytössä, mutta kuten näkyy, sitä on vielä reippaasti jäljellä. Viime talvena käytössäni oli useampi erilainen käsirasva, mutta tänä talvena tämä yksi voide on riittänyt. Voide on paksua, eikä sitä tarvitse paljoa. Paksuudesta huolimatta se ei jätä käsiä ”tahmeiksi”, vaan sähköpostin naputtelua voi jatkaa saman tien!;)

Joissain asukuvissakin vilahtaneet Elloksen pari vuotta sitten ostetut hapsunilkkurit kestävät katsetta ja käyttöä. Vaikka muuten en olekaan hapsuille lämmennyt, nämä kengät ovat suosikkini ja tänä talvena ne ovat näkyneet erityisen tiuhaan jaloissa. Parasta on, että ne sopivat ihan yhtä hyvin yhteen housujen/farkkujen ja hameen kanssa. Tykkään kovasti!
Vichyn Aqualia Antiox tuotteita kehuinkin jo täällä ja kyseisestä sarjasta nämä kaksi, kasvovoide ja silmänympärysvoide, ovat siirtyneet suosikit-kategoriaan. Osiksen lakoista olen jo pitkään tykännyt, mutta vasta tänä talvena löysin sen oikean vahvuuden ja nyt olen täysin tyytyväinen hiuslakkaani.:)

Tänä talvena tutustuin myös Nivea Creme perusvoiteeseen, joka on osoittautunut varsin kelpo tuotteeksi. Olen huono käyttämään vartalorasvoja, joten tämä tuhti rasva tehoaa paikallisesti juuri sinne minne kulloinkin tehokosteutusta tarvitaan. Rasva on paksu ja täyteläinen, ja pieni metallipurkki kulkee näppärästi tarvittaessa laukussa mukana.

Tämän talven hittivaate ei suinkaan ole sirot nilkkurit tai klassiset neuleet, vaan lämmin villatakki, joka menee takin kuin takin alle ja sopii paidan kuin paidan päälle. Tämä päällä minua ei koskaan näe missään, mutta silti tämä on ollut tänä talvena lähes joka päivä päällä. Tämä on siis todellinen tämän talven hittivaate!:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.