Olen tykännyt paljon Tigin S-factor sarjasta, se kun tuntuu sopivan erityisen hyvin käsitellyille hiuksilleni. Kaikkia sarjan tuotteita en toki ole testannut mutta muutamia kylläkin, joista osa on jäänyt pysyviksi luottotuotteiksi kylppärin kaappiin. Tällä hetkellä kolme S-factorin tuotettani vetelee viimeisiään, joten ajattelin ennen purkkien poisheittämistä kertoilla vähän käyttökokemuksia niistä.

Erityisesti tykkään sarjan hiuksiin jätettävästä Silky Smooth Moisture Serumista (2), joka kosteuttaa, silottaa ja antaa hallittavuutta hiuksille. Lisäksi tuote sisältää lämpösuojan. Sen luvataan lukitsevan kosteuden hiuksen sisään ja auringonkukkasiemenuutteen suojaavan UV-säteilyltä. Koostumus on geelimäinen, mutta ei tippaakaan tahmea, eli aine katoaa nopeasti hiuksiin ja lopputulos on pehmeä ja ilmava. Kuten Tigin tuotteilla tuppaa olemaan, tässäkin tuoksu on varsin miellyttävä, mieto päärynäomena.

Pumppupulloa on tosi näppärä käyttää ja painalluksella tulee juuri sopivasti seerumia, muutenkin tuote on tosi riittoisaa. Tämä on mielestäni loistava monitoimituote, siinä kun on samassa purkissa jätettävä hoitoaine, lämpösuoja ja kevyt muotoilutuote. Seerumi onkin kuulunut vakituotteisiini vajaan parin vuoden ajan ja vaikka se onkin tarkoitettu pyyhekuiviin hiuksiin, tulee sitä myös joskus kuivina talvipäivinä käytettyä leijailevien sähköisten hiuksien taltuttamiseen.

Wonderful Tonight Overnight Treatmentiä (1), eli nimensä mukaisesti hiuksiin yöksi jätettävää hoitoainetta, olen testannut nyt yhden purkillisen verran. Tuote on super ylellinen jo pakkauksesta lähtien (pullo siis tulee erillisessä hieman hohtavassa pahvipakkauksessa), sisällöstä puhumattakaan. Hoitoaine sisältää Keravis-proteiinia, joka vahvistaa hiuksia, sekä sellaisia luksusainesosia kuin timanttipuuteria, kasmiruutetta, sampanjauutetta ja helmipuuteria. Kuullostaa herkulliselta, mutta tiedä sitten esim. timanttipuuterin tarpeellisuudesta hiustenhoitotuotteessa.

Tuote on voidemaista, mutta kevyttä, ja sitä levitetään illalla kauttaaltaan hiuksiin, erityisesti latvoihin. Aamulla hiukset pestään ja hoidetaan normaalisti. Pesun jälkeen kieltämättä hiukset tuntuvat erityisen pehmeiltä ja hyvin hoidetuilta. Yöhoito lupaakin korjata vaurioita sekä vahvistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Rakennepaikkaavuutensa ansiosta tämä sopii erityisen hyvin vaalennetuille hiuksille.

Tuoksun lupaillaan koostuvan sitruksesta, ananaksen lehdistä, jasmiinin terälehdistä, kookoshiutaleista, soijamaidosta, vaniljasta, kristallimyskistä ja valkoisesta puusta. Täytyy sanoa, ettei kokematon nenäni erota näitä tarkkaan valittuja tuoksun osia, mutta hyvältähän se tuoksuu. Tuotteesta on osattu antaa todella ylellinen kuva, mikä tosin kääntyy silmissäni hieman itseään vastaan, harkitun ylellisen mielikuvan jälkeen kun en enää voi olla varma, maksanko mielikuvasta vai ihan oikeasti hiusten kannalta erityisestä sisällöstä.

Ollakseni rehellinen, tuote on mielestäni hieman ylihinnoiteltu. Voisin elää ilman timanttiuutetta ja helmiäsipölyä (vaikka mistä minä mitään niiden oleellisuudesta kokonaisuuden kannalta tiedän), jos se tipauttaisi hintaa hieman alas, voide kun tuntuu katoavan hiuksiin nopeasti, eikä ole kovin riittoisaa, kuivat hiukseni imevät sitä kuin pesusieni. Lopputulos on miellyttävä ja ihanan pehmeä, siitä ei ole epäilystäkään, mutta en ole varma kohtaavatko hinta ja laatu riittävän hyvin, joten ainakaan toistaiseksi suunnitelmissa ei ole tilata uutta purkkia.

Papaya Leave-In Moisture Spray (3) on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, jonka ensisijainen tarkoitus on hoitaa, kosteuttaa ja selvittää, mutta ohessa se myös estää värin haalistumista ja tuo kevyesti kiiltoa. Suihke on kevyt ja miedon papayan tuoksuinen. Se lupaa soijaproteiinin ja keratiiniaminohappojen avulla korjata ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Suihke selvittää hyvin ja takkuuntuville hiuksille tämä onkin loistava!

Suihketta on miellyttävä käyttää ja se on riittoisaa. Pullo ei ehkä ole muotonsa puolesta paras mahdollinen mukaan otettava, mutta käteen se sopii loistavasti ja näyttää hyvältä. Tämä ei ole monitoimituote, mutta selvittämisen latistamatta hiuksia se osaa, joten siksi uusi pullo aina välillä tuleekin klikattua ostoskoriin.

Hinnat LookFantasticilla:
Silky Smooth Moisture Serum (250ml) 14,5e
Wonderful Tonight Overnight Treatment (100ml) n.20e
Papaya Leave-in Moisture Spray (250ml) n.14,5e

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.