Ennätin jo pitkään iloita siitä, että löysin täydellisen mineraaliaurinkopuuterin, Everyday Minerals Summer Bronzer Pressedin, joka on kolmen lämpimän sävyn kombinaatio. Vuodenvaihteen paikkeilla viimeisin rasia oli jo lähes loppuun kulunut ja pyrkiessäni tilaamaan uutta, hälytti nettisivu punaista ”out of stock” -tietoa aurinkopuuterin kohdalla. Toiveikkaana odottelin uuden erän saapumista ja vähintään viikottain piipahdin nettikaupassa katsomassa, josko tuotetta olisi saapunut lisää, tuloksetta.

Koska viimeiset tarkoin vaalimani muruset puuterista kuluivat kuitenkin lopulta loppuun, tilasin alkuvuodesta yksivärisen kakkuaurinkopuuterin, Medium Beige Pressed Powder Basen, vain todetakseni, että väri on liian kellertävä iholleni, vaikkakin tummuusaste on hyvä. Varovaisesti silti jatkoin puuterin sutimista kasvoilleni paremman puutteessa odotellen vakkarituotteeni saapumista nettikauppaan, kunnes se lopulta noin kuukausi sitten katosi sivuilta kokonaan. Siinä vaiheessa iski turhautuminen; vitsit, juuri kun on löytänyt täydellisen tuotteen, niin sitä ei ole enää saatavilla! Edelleen elän siinä toivossa, että sitä saapuisi mahdollisimman pian uudelleen valikoimaan, mutta jotenkin pitäisi pärjätä siihen asti ja kun on löytänyt täydellisen, on vaikea tyytyä.
Kun oikeaa väriä ei tuntunut sellaisenaan löytyvän, tilasin turhautuneena pinon eri tummuusasteisia beigejä mineraalimeikkipohjia ajatuksena sekoittaa itse täydellinen sävy. Pari sävyistä osoittautui itselle jo muovikalvon läpi tarkasteltuna liian tummaksi, joten pistän ne varmaankin myöhemmin huudettavaksi tai muuten kiertoon jos joku on kiinnostunut.
Vaaleimmat sävyt, Light Tan Original Glo Base ja Medium Tan Original Glo Base, vaikuttivat varsin lupaavilta, etenkin kun kaapista löytyy jo ennestään se ihan liian tumma ja punertava sävy (tummin sävy kuvassa), joka ripauksena näihin yhdistettynä saattaisi toimiakin ja siten päästä käyttöön. Nyt siis vain tyhjä purkki esille ja oikeaa yhdistelmää etsimään! Silti jatkan Everyday Mineralsin sivuilla käyntiä odottaen toiveikkaana tutun aurinkopuuterin ilmestymistä ruutuun ja (jos ja) kun sitä tulee lisää, tilaan niitä varmasti niin monta, ettei ihan heti pääse loppumaan!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.