Pitsipaita: Lindex
Hame: Zara
Vyö: Pieces
Laukku: Mexx
Sukkahousut: Ergee
Kengät: Giuliana

Olo on todella nuutunut. Se iski eilen illalla. Tulin kotiin, istahdin sängynkulmalle ja tuntui kuin suuri paino olisi pitänyt minut siinä. Olo oli jotenkin loppu, tyhjä. En jaksanut enää nousta tai liikkua sängystä, vain nökötin laidalla kuin aika olisi pysähtynyt. Edes poikaystäväni mukanaan tuoma Fanipala -jättipussi ei saanut minua innostumaan, joten tosi todella oli kyseessä.;) Aamulla raskas olo jatkui, ja tänään luonnollisesti oli ”huono hiuspäivä” sekä ”mulla ei oo yhtään mitään päällepantavaa” -päivä (tosin toimistopukeutumisessa on se hyvä puoli, että viimeisenä vaihtoehtona voi vetäistä päälle ne mustat housut ja sen valkoisen kauluspaidan).

Tästä tuskailusta johdannaisena myöhästyin bussista ja nyhjötin pysäkillä nuutuneena ja kalpeana tuntien oloni toodella epäviehättäväksi. Oloa ei yhtään lämmittänyt tieto tärkeästä tapaamisesta, jossa luonnollisesti pitäisi olla itsevarma ja pätevä. Olo siis oli kaikkea muuta. Tuttuun tapaani myös join puolilitraa vettä ja teekupin vartti ennen kokouksen alkua, ja me kaikkihan tiedämme mitä siitä seuraa: tuskainen ja loputtomalta tuntuva parituntinen tuolilla kiemurrellessa. Selvisin, mutta puolet tapaamisen sisällöstä meni kyllä ohi ja hymy oli viime minuuteilla sen verran kireä, että vaikea sanoa mitä muut mahtoivat pohtia.
Aamulla aloitetun tavan mukaan myöhästyin bussista myös töistä lähtiessäni. Aamulla olin laittanut jalkaan uudet kengät. Paha virhe. Jalat olivat iltapäivällä vereslihalla. Kävely sateessa (ilman suojaa) joka askeleen tuntuessa viimeiseltä juuri sille kaukaiselle pysäkille ajoitukseni pettämisen takia ei oloa paljoa kohentanut… Että tälläistä tänään. Mitenkäs muilla?:)
Koska päivän asuni ja oloni olivat masentavat, yllä maanantain asuni. Ihastuin ensisilmäyksellä tuohon Lindexin pitsipaitaan, joten ostin niitä heti kerralla kaksi, toinen tämä vaalea ja toinen violetti.
P.s Olen vihdoin saanut kuvattua kaikki kiertoon lähtevät vaatteeni, joten nyt enää niiden syöttäminen huuto.netiin. Linkin siis pitäisi ilmestyä blogiini viikon kuluessa.:)

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

>Tuo hameesi malli on hurmaava!:) Kerrassaan ihana. Kuten myös koko asusi.

Vastaa

>Ihana pitsipaita!! Kivasti tuo romanttisuutta villakangashameeseen:) Minulla syksy on vähän vaikuttanut jaksamiseen, vaikka sitä noin yleiseti ottaen rakastankin. Jotenkin olo on ollut viime viikkoina saamattomampi ja pientä motivaation puutetta on ollut havaittavissa. Sinulla tuon muuton jälkeen väsymys on varmaan ihan luonnollinen reaktio. On se kuitenkin suuri muutos!

Vastaa

>MouMou: Kiitos!:)Lovely: Kiitos!:) Aina sitä yllättyy siitä, miten suuri vaikutus harmaalla säällä ja pimenevillä illoilla on jaksamiseen. Ja olet kyllä ihan oikeassa, että tuolla muutolla on varmasti iso vaikutus voimien ehtymiseen. Nyt sitä on tsempannut niin pitkän ajan ja kahlannut muutoksen läpi, ettei todella ihmekään jos vähän väsyttää!:)

Vastaa

>Hei Korundi! Olen tässä jonkin aikaa seurannut blogiasi ja täytyy sanoa, että olen aivan ihastunut. Sinulla on todella hienostunut ja aivan ihastuttava tyylitaju. Olen saanut pukeutumisestasi rohkeutta omaan pukeutumiseeni ja ennen kaikkea pidän naisellisesta tyylistäsi. Lisäksi ihastuin persoonaasi. Oikein odotan töistä pääsyä ja koneelle menoa, jotta pääsen katsomaan kuulumisesi. Ole huoletta vaikka masennuspäivä olikin, ei ihme kaiken muutostesi keskellä. Mielettömän ihanaa ja mukavaa syksyä sinulle ja jatkathan kirjoittelemisia asusteineen:) Ps. toivottavasti sinulla on se luomi saatu jo poistettua ja asia on kunnossa. Voimia sinulle!!

Vastaa

>Anonyymi: Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Tulipa todella hyvä mieli! On aivan ihanaa kuulla, että blogi on ollut mieleesi, ja ennen kaikkea että se on tuonut rohkeutta sinun pukeutumiseesi. Sitä menee niin hämilleen saadessaan tuollaisen kommentin!:)Sitä on todella vaikea käsittää, kun blogia pitää täällä yksin ruudun edessä omasta elämästä ja omista asuista, että se tuottaisi vastaavasti inspiraatioita ja/tai iloa jollekin muullekin kuin itselle. Kiitos sinulle, kommenttisi todella lämmitti mieltäni ja päivääni!P.s En valitettavasti saanutkaan luomileikkaus aikaa läheskään niin nopeasti kuin halusin/toivoin, joten leikkaus on vasta ensiviikon keskiviikkona. Tänä aikana ajatukset ovat todella sahanneet asian suhteen laidasta laitaan, mutta nyt olo on lähinnä odottava. Tosin, kyllä edelleen illalla sängyssä mielikuvistus alkaa kummasti laukkaamaan! Ihanaa, että se leikataan pois!

Vastaa

>Vaikka syksy on tullut ja lehdet putoilevat puista, ei mikään ole niin masentavaa, kuin hirveä kaatosade ja myrskyinen tuuli. Se pistää mielen matalaksi. =/Toivottavasti huomenna parempi tuuri! ja muista napata sateenvarjo varmuuden vuoksi mukaan ;)

Vastaa

>Sulla on ihana kokonaisuus jälleen ylläsi. Omistatko edes mitään rumia vaatteita ??!?! ;-)Ihastelin tuota paitaa ja vasta vähän ajan päästä hokasin, että mullahan on samaa pitsiä mekko (musta) =).Nyt on onneksi jo melkein viikonloppu edessä ja sullakin on toivottavasti vapaata (?) ja piristyt =).

Vastaa

>ihastelin juuri samaista laukkua tänään työkaverillani. :)

Vastaa

>Mä olen huomannut muutamana päivänä että olen ajatellut laittaa pitkäkseen ihan vain hetkeksi mutta sitten oon nukahtanut. Ilmeisesti sitten oon ollut niin väsynyt, vaikka öisin tulee nukuttua 8-9 tuntia. Ja koska laiskottelen opiskelujenkin suhteen en oikein tiedä mikä sitä energiaa syö, että voiko kurjat ja murheelliset ajatukset viedä niin paljon energiaa…

Vastaa

>saaks sulta kysyy, että missä sä oot töissä?? (kivat vaatteet)

Vastaa

>Ragdoll: Totta! Syksy on ihanaa kun ilma on kuulas ja ruska pääsee loistoonsa, mutta sade ja synkkyys vetävät mielen kyllä todella nopeasti maahan!Ja sateen varjo on kyllä nyt kulkenut visusti mukana, enkä taida siitä vähään aikaan luopua!;)Jaana: Kiitos!:) Heh, odotas vain sitä ”tyylimokat” postausta!;) Itsekin meinasin ensin ostaa mekon, mutta liilana, mutta viime hetkellä vaihdoin sen paitaan. Nyt vähän harmittaa! Tai no, paitakin on ihana, mutta se, etten ostanut molempia…:)Anniina: Hauska sattuma!:) Itse en olekaan vielä samanlaista nähnyt liikenteessä.:)

Vastaa

>Herttainen: Niinpä! Itse olen aivan puhki kun pääsen töistä, ja töissäkin helposti ajatukset keskittyy siihen, että pääsee nukkumaan. Mutta vaikka nukkuu, niin silti olo on väsynyt. Aamu heräämiset ovat tuskaa!Varmasti sää vaikuttaa, mutta varmasti ajatuksillakin on vaikutusta. Itse ainakin olen sen verran herkkä, että kun mieli on maassa, niin tuntuu, että koko keho reagoi siihen! Lisä energia tulisi kyllä tarpeeseen, edes vähän, että jaksaisi päivän…:)Citrua: Työskentelen kotimaisessa kansainvälisesti toimivassa pörssiyrityksessä, mutta jätän nimen mainitsematta ihan sen takia, ettei yhteyttä blogini ja kyseisen yrityksen välille synny:) Mutta konkreettisesti toimistotyötä siis on :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.