Eteisemme on keskellä asuntoa ja näin ikkunaton paikka. Luonnonvalo tavoittaa eteisen vain vaimeasti oviaukkojen kautta, mutta ovia eteisessämme riittääkin. Luonnonvalon puutteen takia koin tärkeäksi pitää eteisen mahdollisimman avarana ja valoisana. Tuntui hyvältä ajatukselta jättää seinät raikkaan valkoisiksi ja sisustus simppeliksi.

Tuparilahjaksi saatu kirkkaan oranssi gerbeda sopi täydellisesti piristämän hetkeksi eteistä, muuten värimaailma myötäileekin valkoista, mustaa ja kultaa. Lipastohan on mustaksi maalattu vanha Ikean lipasto, joka uudella ilmeellään sopii kokonaisuuteen toisin kuin vanhalla ulkoasullaan.

Iso kultakehyksinen peili tuntui luontevalta sijoittaa eteiseen, siellähän sitä peiliä aina tarvistee!;) Samaa linjaa tehostaa pari pienempää hivenen simppelimpää kultakehyksistä peiliä käytävällä vaatekaappeja vastapäätä.
Rakastan asuntomme keskeltä aukeavia ovia ja pientä kaappia ovien päältä lasi-ikkunoineen. Vanhat yksityiskohdat jaksavat kerta toisensa jälkeen ihastuttaa ja ilostuttaa – kotiin on aina ilo saapua!

Eteinen ei ole ainoa paikka asunnossamme, josta löytyy itse otettuja kuvia. Vanhat kuvat muistuttavat ihanista hetkistä ja matkoista, ja niitä on kiva katsella arjen keskellä. Mustavalkoisissa kuvissa on mielestäni oma tunnelmansa, joka ei lakkaa viehättämästä.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.