Aatto hujahti nopeasti ohi ja tänään onkin päivä mennyt todella vetämättömissä fiiliksissä. Tänään nukutti myöhään iltapäivään asti, vaikkei eilen edes mennyt myöhään. Harvoin nukun yli puolenpäivän, joten taisin olla todella väsynyt! Noh, täysi vapaapäivä oli joulua edeltäneen puurtamisen jälkeen varsin ansaittu.:)

Aatto meni oikein hyvin, vaikka vähän erilaista joulua jännitinkin. Aikaisemmin olen siis joulun viettänyt äitini luona, ja tämä oli ensimmäinen joulu, joka vietettiin meillä. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja aika meni nopeasti, joten jännitys osoittautui turhaksi.
Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon – niin paljon, että kattava juustotarjotinkin jäi kokonaan korkkaamatta. Eipä tarvitse ainakaan näinä parina päivänä miettiä ruokaa!;) Etenkin suklaata taitaa olla riittävästi koko joululomaksi!
Mukana joulunvietossa oli 10-vuotisssynttäreitään viettävä rakas Taica-hauva, joka ressukka sairastelustaan huolimatta jaksoi aaton hyppiä menossa mukana varsin kiitettävästi.
Joululahjat eivät enää viime suosina ole näytellyt mitenkään merkittävää osaa, enkä niitä osannut tänäjoulunakaan pahemmin odottaa. Olikin iso yllätys kun kuusen alta löytyi useampi kuin yksi paketti – tai kuori. Yhteisenä lahjana saatiin poikeystävän kanssa leipäkone, mikä tuli kyllä todella yllätyksenä!

Tänävuonna poikaystäväkin löi lahjallaan jalat alta, ja osui juuri siihen oikeaan kohtaan minussa. Kuoresta paljastui matkalahjakortti, eikä mihin tahansa kohteeseen, vaan New Yorkiin!! Eli ihana keväinen (ostos)reissu Manhattanille luvassa (ja tosiaan matkalle lähdetään yhdessä, eli tarkoituksena ei ollut vain passittaa minua pois jaloista)!;)

Mekko: Zara/2nd hand
Neuletakki: Zara
Kengät: Blink
Vyö: Äidin vanha
Toinen ihanainen lahja oli kaunis huivi (parin kynsilakkapullon saattelemana) ystävältä, joka päätyi heti loppuillaksi kaulaan. Sattumalta se sopi päivän asuun täydellisesti ja murrettu väri on muutenkin mieleen. Kaunis kiitos tästä!
Siinä ne minun lahjani olivatkin, parista kuoresta paljastui todella häkellyttävästi tukko rahaa, jota en todellakaan osannut odottaa, sillä meillä ei koskaan ole rahalahjat jouluun kuuluneet. Tosin, nyt ne sopivat täydellisesti yksiin matkalahjakortin kanssa…;)
Rauhallista joulupäivää kaikille! Jotta mökkihöperyys ei ihan iskisi, minä lähden vielä iltakävelylle Hietaniemen hautasmaalle.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.