Kahlasin tänään keskipäivän kuumuudessa matalikkoon. Pohja tuntui sileältä jalkapohjissa ja lämmin vesi huuhteli varpaat. Kahlasin syvemmälle, kunnes kevyen rantamekon helmat kastuivat lempeässä aallokossa, painoin aurinkohatun syvemmälle päähän ja avasin mukana kulkeneen kirjan. Vesi ei juuri viilentänyt, mutta tuntui mukavalta. Ranta aukeni takana tyhjänä, ja edessä silmän kantamattomiin jatkuva meri, muutamalla pienellä saarella väritetty. Luin veden kohistessa jaloissa ja annoin varovaisen tuulen viilentää helmeilevää ihoa.

Yritin imeä itseeni energiaa, jolla jatkaa lopputalvi, jolla uskaltaa hypätä takaisin lumiseen maisemaan ja jaksaa arjen rutiineissa. Viimeinen päivä turkoosin veden äärellä, ikuisessa kesässä. Huomenna lentokone kiihdyttää meren ylle, ja saapuu Hong Kongiin aamun vasta alettua. Raapustimme eilen sänkyyn kömmittyä muistiin asioita, joita haluamme vielä nähdä ja kokea tuossa upeassa miljoonakaupungissa, ennen kuin astelemme sinivalkoiseen koneeseen yön pikkutunneilla.

Teekauppa, afternoon tea, Nan Lian Garden, muutama putiikki ja Andy Warhollia taidemuseossa. Ja se katujen tunnelma, siihen en vielä kyllästynyt. Siivu sitä viimeistelemään kokonaisuuden, ja ehkä sitten olen valmis palaamaan, vaikka mieli vielä taistelee vastaan.

Mekko: Eva&Lola, Amsterdamista / Jakku: H&M / Rannekorut: Malesiasta

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Jälleen pakko vain todeta – ihania kuvia ja tunnelmia. Täällä pakkaset ovat vaihtuneet loskaksi, itse pitäisin enemmän kauniista pikkupakkasesta ja valkoisista puista. Nyt on sen sijaan harmaata ja paljasta…

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Äidiltäni piippasikin eilen kännykkään viesti, joka kehoitti nauttimaan auringosta, sää kun siellä on kuulemma tosiaan muuttunut harmaaksi ja kosteaksi. Voi että. Noh, onneksi kevättä kohden mennään ja helmikuu on jo täällä startannut. :)

Vastaa

Niin kaunista!

Vastaa

Kaunis kiitos! :)

Vastaa

Kuviasi katsellessa tulee ikävä aurinkoa ja hiekkarantoja !
Kaunis yksinkertaisen eleetön asu.

Vastaa

Kiitoksia! Visiitti lämmön keskelle näin talven keskellä tekee kyllä ihmeitä, muistissa tulee säilymään vileä pitkään lämmön tunne iholla ja paljaat jalat rantahiekassa. Akut on nyt ladattu ja jaksaa taas :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.