Yleensä viikonloppuiltani kuluvat kotosalla, korkeintaan ulkona syömässä, mutta viimeistään siinä yhdeksän pintaan kotona. Eilen päätimme rakkaani kanssa rikkoa hieman kaavaa, ja tehdä jotain mukavaa perjantai-illan kunniaksi.

Teimme siis niinkin huikean irtioton kuin menimme Tornin kahvilaan iltakaakaolle ja ihailemaan maisemia. Ilta oli mukava ja juuri sopivan rauhallinen ja siitä huolimatta hieman poikkeuksellinen. Vaikka emmekään tuon ihmeempää tehneet, halusin silti omaksi ilokseni laittaa päälleni jotain arjesta poikkeavaa ja päädyin H&M harmaaseen satiinimekkoon. Koska olimme autolla liikenteessä, ei tarvinnut edes huolia viileästä yöstä.

Kynsiin olisi tehnyt mieli vielä laittaa joku sähäkkä lakka, kuten musta tai vaikkapa pinkki, rikkomaan harmonian, mutta aika yllättäen loppui kesken…:)

 

 

Illan asu:
Mekko: H&M
Sukkahousut: Lindex
Saappaat: DinSko
Kukkarannekoru: Malesiasta
Helmirannekoru: 2nd hand
Silmissä kuvassa näkyviä luomivärejä sekä mustat rajaukset:
Make up Store, Muffin (vaalea)
Make up Store, Purple
Sephora, sävy nro 116
P.s Sain inspiraation laittaa kotiani taas hieman uuteen uskoon, joten kalusteet vaihtavat paikkaa…:) Otin asuntokuvia ruokailutilasta, sellaisena kuin se vielä hetken aikaa on, ja yritän saada ne julkaistuksi huomenna, joten muut sivupalkin aiheet siirtyvät sitten alkuviikkoon.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.