Päivän asuni oli kaiken kaikkiaan hyvin tavallinen, muttei tavallinen minun päälläni. Kuten ehkäpä useammin blogissani piipahtaneet ovat huomanneet, farkut harvemmin päätyvät päälleni. Korkkareista en silti farkkujenkaan kanssa luovu!;) Ulkona tosin avokkaiden tilalla luonnollisesti komeili mustat saapikkaat.

Suhteeni farkkuihin on hyvin ristiriitainen. Pidän farkuista, ovathan ne helppo ja monikäyttöiseksikin leimautunut vaate, mutta jostain syystä minusta useimmiten tuntuu, etteivät ne sovi vartalonmalliini.
Tosin, tänään farkuissa oli kyllä ihan mukava olla, mutta jouduin kyllä tovin miettimään, että millaisen yläosan laittaisin tasapainottamaan farkkujen aiheuttamaa aavistuksen epävarmaa oloa. Löysähkö, farkkujen vyötärökaistaleen ylittävä yläosa oli oikea valinta. Kireä yläosa ei mielestäni olisi sopinut kokonaisuuteen. Ripauksen naisellisuutta toi vyötärövyö. Paksu vyö ei nyt tullut kyseeseen, joten päädyin kapeaan mustaan vyöhön.
Farkut: H&M
Valkoinen paita: Zara/2nd hand
Musta paita: Vila/2nd hand
Vyö: Prada
Kengät: Blink
Rannerengas: H&M
Farkut osoittautuivat yllättävän käytännölliseksi valinnaksi, sillä olen päivän aikana joutunut juoksemaan tiukan ja täyden päiväaikataulun takia. Havaitsin, että passini menee aivan pian vanhaksi, joten täytyi saada uusi mahdollisimman nopeasti hakuun. Ei auttanut muu kuin päivän aikana kipaista ottamassa passikuvat (miksi niissä muuten aina epäonnistuu??) ja kiirehtiä vielä työpäivän jälkeen poliisiasemalle vain odottaakseni 45minuuttia virkailijalle pääsyä. Noh, pääasia, että asia pyörähti käyntiin ja passi saapuu hyvissä ajoin ennen matkaa (toivottavasti).

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.