Poikkesin sunnuntaina brunssilla toukokuussa avatussa, Tomi Björckin ja Matti Wikbergin tuoreimmassa, Boulevard Social ravintolassa. Vaikka kaikki listalla kuulosti hyvälle, sopi kellonaikaan parhaiten jo etukäteen tilattu Boulevard brunch, kolmen ruokalajin kokonaisuus.

Boulevard Socialin sisustus oli viehättävä, raikas ja kevyt, ja jokaiseen yksityiskohtaan oli selvästi panostettu, aina ruokailuvälineistä valaisimiin ja vessa kauniiseen kaakelointiin. Kaunis näkymä Bulevardille oli hyödynnetty suurin ikkunoin ja lasiovin. Ravintola ei ollut täynnä, mutta kiitettävästi pöydät oli silti kansoitettuja, ottaen huomioon, että kello hipoi vasta puolta päivää sateisena sunnuntaina.

Ensimmäisenä eteen tuotiin Harissa ’Eggs benedict’, uppomunaa, lohta, peruna foccaciaa, pinaattia ja chorizoa. Oma annokseni oli vege, mutta silti, en omastani enkä seuralaiseni annoksesta chorizoa tai sen korviketta huomannut, mutta ehkä se oli vain ujutettu uuteen muotoon? Joka tapauksessa, erinomaista oli. Annos suli suussa, eikä kasvisversiossa jäänyt lainkaan lihaa kaipaamaan, kalaversiota maistamatta sanoisin melkein, ettei parempaa voisi olla. Samaan aikaan pöytään tuotiin myös menun toinen annos, Turkish Summer, turkkilaista jogurttia, tuoreita marjoja sekä hunajapaahdettua granolaa. Jogurtti oli täydellistä, granola erinomaista ja marjoja oli yllättävän runsaasti. Sen sijaan itse jogurttia oli valitettavan pieni nokare tarjoiluastian pohjalla, desi ehkä? Enemmänkin olisi mennyt, huomattavasti. Loput marjat saikin popsia ilman jogurttia, mutta niin makoisia olivat, että toimivat sellaisenaankin.

Jälkiruokana oli Lemon Pie Marrakesch, sitruunarahkaa, marenkia, sablekakkua ja suolakaremellia. Jälkiruokaa odotellessa tosin pöytään tuotiin toiset, pikarinmalliset marjaisat kreemiherkut. Vähän ajan kuluttua selvisi, että pöytään oli tarjoiltu väärät annokset, joten näin pääsimme päättämään aterian kaksiin jälkiruoka-annoksiin. Ravintolan suurista pahoitteluista huolimatta en ollut kovin pahoillani vahingosta. :)

Kokonaisuus oli hyvä, muttei kuitenkaan poikkeuksellisen hyvä, ja itse asiassa vahingossa saatu jälkiruoka oli mielestäni parempi kuin menuun kuuluva. Suureen nälkään tämä ei ole, yhdellä ylimääräisellä jälkkärilläkään olo ei vielä ollut täysi, joten kannattaa suunnata brunssille maistelemaan, herkuttelemaan ja seurasta nauttimaan, muttei pitkään tyhjin vatsoin olleena.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Kun luin tästä uutukaisesta meinasin pökertyä innostuksesta! Vähän ehkä nyt harmittaa lukea, että annokset ovat niin pikkuruisia.. Brunssin hintakaan ei ollut halvimmasta päästä, joten aika tylsää jos masuun jää vielä tilaa. No ehkä käyn tämän kuitenkin testaamassa, kyllä Tomi sen verran ihana (ja komea) kuitenkin on. ;)

Vastaa

Annosten koko kyllä vähän harmitti juurikin hintaan nähden, samalla hinnalla kun pääsisi moneen laadukkaaseen kattavaan buffeebrunssipöytään käsiksi. Silti, hyvää oli, siitä ei epäilystäkään, ja onhan paikka viehättävä ja tyylikäs, oikein tervetullut lisä Helsingin ravintolatarjontaan! Tomi itsekin hääri sopivasti keittiössä paikalla ;)

Vastaa

Onnea uudelle käänteelle bloggamisessa! Jouduin itse hetken nieleksimään kun olen just rakastanut blogisi epäkaupallisuutta, mutta enköhän minäkin parit mainokset sivun reunassa kestä jos itse pysyt kuitenkin tyylillesi uskollisena :-)

Vastaa

Ymmärrän, niin minäkin jouduin ajatukseen totuttelemaan tovin, ja omasta kokemuksesta uskallan sanoa, että siihen tottuu! ;) Itsekriittisyys on täällä päässä sen verran vahvaa sorttia, että sisällön suhteen tulen kyllä edelleen olemaan tarkka, ja vaikka oletettavasti yhteistyöt lisääntyy, niin niiden ei ole koskaan tarkoitus korvata muuta sisältöä, mahdollisesti olla ainoastaan lisä ja tukea kokonaisuutta. Palautetta saa aina antaa ja hihkaista jos tuntuu, että nyt ei joku mene ihan niin kuin pitäisi tai näytä hyvältä, vanhat rakkaat lukijat ovat minulle kuitenkin super tärkeitä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.