Olen ollut uskomattoman tehokas koko viikonlopun. Olen tehnyt kunnon kevätsiivousta ja siinä samalla myös siivonnut vaatekaappini talvisista vaatteista ja laittanut tilalle lämpimämmän sään vaatteet ja kengät.

Siinä samalla kaivoin myös bikinit talvisäilöstä, vaikkei ihan vielä bikinikelit taidakaan olla.;) Bikineitä on kertynyt vuosien varrella useita, vaikken niitä ole enää pitkään aikaan ostanut. Noh, miksipä enää ostaakaan kun perusvarasto on näin hyvä. Bikinien käyttöaste on muutenkin huono, sillä uimassa käyn vain muutaman kerran vuodessa ja rannalla bikineissä tai muuten vähissä vaatteissa minua harvoin näkee polttavan auringon takia.

Viime kesän suosikkibikinini unohtuivat maauimalan suihkutilaan, eikä niitä enää hetken kuluttua löytynyt itse suihkutilasta saati uimalan löytötavarapisteestä. Lienevät siis päätyneet jonkun matkaan, mikä harmittaa vieläkin, sillä kuosi ja malli olivat poikkeuksellisen kivat.

Noh, eiköhän me näillä pärjätä! :)
Yllä ehdottomat suosikkibikinini; vasemmanpuoleiset New Yorkerista jostain päin maailmaa ja oikenpuoleiset Bratislavasta.
Raidalliset ja ketjukuosiset bikinit vetoavat seilorityylistä hullaantuvaan. Raitabikinit H&M, ketjubikinit muistaakseni Elloksen valikoimasta.
Tumman konjakinsävyiset bikinit H&M ja kauniit kullankeltaiset bikinit Panos Emporio. Panoksen bikineitä tuli vajaat 10 vuotta sitten käytettyä älyttömästi, mutta nykyään ne ovat jääneet vähäiselle käytölle.
Vitivalkoiset H&M:n bikinit vuosien takaa ovat varma valinta ja valkoinen sopii mielestäni aina kesään. Kangas on kuitenkin riittävän paksu, jottei kuulla läpi kastuessaan. Oikeanpuoleinen Triumphin uimapuku hurmaa kuosillaan, mutta ei ole vielä päässyt käyttöön asti. Olkaimeton malli ei ole kaikkein käyttäjäystävällisin ja mieluiten se päätyisi päälle ajamaan topin asemaa, eikä niinkään uima-asuksi.

Vasemmanpuoleiset, muistaakseni Elloksen bikinit, ovat niin ikään yhdet suosikkini kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta myös oikenpuoleiset H&M:n bikinit miellyttävät siroudellaan.
Edellä esitellyt mustat bikinit vakuuttivat, joten kun samantyyliset bikinit ilmestyivät myös seuraavan kesän mallistoon, päätyivät ne kuitenkin myös minun valikooimaani. Väri ei kuitenkaan ole paras mahdollinen ihoani vasten, joten mustia tulee edelleen käytettyä ehdottomasti enemmän. Oikeanpuoleiset bikinit ovat tarttuneet Aasian reissulta matkaan.

Suosin ehdottomasti halterneck-mallisia bikineitä, sillä koen ne ehdottomasti imartelevimmiksi vartalolleni. Nämä vaaleanpunaiset bikinit ovat vuosien takaa, mutta vaikka käyttökerrat viime vuosina ovat olleet harvassa, en silti halua niistä luopua, vaikka ”kaksiolkaimisuus” hieman häiritseekin. Oikeanpuoleiset kuviolliset bikinit nimeän myös suosikeikseni, malli on kaunis ja kuosikin miellyttää silmää. Molemmat bikinit H&M:ltä.

Nämä ovat bikinit ovat myöskin jo ”ikivanhoja”, mutta oikeanpuoleinen malli on ajaton, ja toimii siis erinomaisesti vielä tänäkin päivänä. Vasemmanpuoleisten bikinien yläosa on hauska, mutta en aikoinaan mieltynyt bikinien alkuperäiseen alaosaan vaan valitsin alaosaksi perusmustan. Nykyään harmittelen, että en valinnut sitä alkuperäistä vaihtoehtoa, vaikka kyseessä olikin ”mix & match” – tyyppinen bikinivalikoima. Molemmat bikinit H&M.

 

pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.