Olen suuri italialaisen ruoan ystävä ja uuden asuinalueen myötä entistä paremmin tutuksi ja myös jonkin moiseksi vakkariravintolaksi on muodostunut Benjam’s Bistro, pieni italialainen ravintola Etu-Töölössä (Dagmarinkatu 5, Hki). Benjam’s Bistro on italialaisten pitämä, lämmin ja kodikas ravintola. Se sopii hyvin arkiruokailuun ja rentoon viikonloppusyömiseen, ruoka on konstailematonta, annokset kiitettävän kokoisia ja ennen kaikkea, erittäin maittavia!

Ravintola on pieni ja pöydät paikoin lähellä toisiaan, joten tunnelma riippuu kulloisestakin asiakaskunnasta, useimmiten kuitenkin ravintolassa saa nauttia rennosta ja kodikkaasta tunnelmasta. Sisustus on lämmin ja kodikas eikä siihen ole maerkittävästi panostettu, ruoka on selkeästi pääosassa. Palvelu on ollut aina hyvää ja ystävällistä ja mahdollisesta kiireestä huolimatta nopeaa.

Suosittelen tekemään varauksen ennakkoon tai ainakin varmistamaan pöytätilanteen vähän ennen lähtöä, sillä ravintola on usein iltaisin täynnä (jopa arkisin). Ruokalista on monipuolinen ja hinta-laatusuhde erinomainen. Suosikkejani Benjam’s Biston ruokalistalta ovat pastat, vaikka tarjolla on myös hyviä risottoja, pizzoja, salaatteja sekä kala- ja liharuokia. Pasta-annoksen hinta pyörii 10 eurossa ja kolmen ruokalajin illallisen saa syötyä 25 eurolla, kala-/lihapääruoalla hinta on luonnollisesti korkeampi.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.