Blogeissa on kiertänyt haaste pukeutua 20-luvun tyylisesti. Bongasin hauskan haasteen Jaanan blogista ja päätin heti toteuttaa samaisen haasteen. Tosin, juuri 20-luvulla pysyminen on haastavaa, sillä vaikutteita tulee helposti otettua lähivuosikymmeniltä.

Hiusten laitto minulle on aina ongelmallista, joten väsäsin pienen nutturan taakse, jonka arvelin sopivan tyyliin. Silmiin olisin halunnut laittaa enemmän väriä ja huulet punata punaisella, mutta koska olin lähdössä vielä ulos, päätin keskittyä asuun. Koska olen surkea PhotoShopin käyttäjä, ovat kuvat tylsän mustavalkoiset, vaikka olisin halunnut saada niihin aikaan sopivaa kellertävyyttä.:)

 

 

Mekko: Mango
Korvakorut: 2nd hand
Kengät: Wienistä
Hattu: 2nd hand
Hattulaatikot: 2nd hand
Laukku: Vietnamista

 

Kuvissa näkyvät hattulaatikot on megalöyty Valtterin kirppikseltä. Hintaa koko setillä oli 10euroa. Upea sisustuselementti! Väri on kaunis shampanjakulta ja kannet toffeenväriset. Pällyste on satiinia. Esittelen ne värillisinä kun esittelen muutakin sisustustani.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

>Söpö mekko ja on kyllä aivan ihanat nuo hattulaatikot:) Upea löytö!!

Vastaa

>Voi, tykkään kovasti!<3

Vastaa

>Onpas kivoja kuvia!! :) Ihana mekko. :)

Vastaa

>ihana asukokonaisuus :) hattu on erityisen suloinen ja hatturasiat aiheuttaa kateutta.

Vastaa

>Lovely: Kiitos!:) Nuo hattulaatikot on kyllä juuri sellaisia löytöjä, mitä kirpparilta toivoo aina tekevänsä!:)MouMou: Kiva kuulla!:)Ella: Kiitos!!:)Mursuliina: Kiitoksia!:) Nuo hattulaatikot on kyllä ihana löytö, sillä juuri tuollaisista olin jo pitkään haaveillut!

Vastaa

>Aivan ihanan upean näköinen! Ja mahtava löytö tosiaan noi laatikot.

Vastaa

>Täytyy kyllä sanoa näin uutena blogisi ihailijana, että olet yksi parhaiten pukeutuvia koko Suomessa. Erittäin tyylikästä ja naisellista.. En voi muuta kuin kadehtia ;)

Vastaa

>aivan ihana tuo mekko!etenkin toi kuvio on ihan täydellinen..

Vastaa

>Hyvin onnistuit. Kaunis mekko :)!

Vastaa

>Herttainen: Kiitos!:)Anonyymi: Oh, kommenttisi veti kyllä ihan ihan sanattomaksi!:) Kiitos tuntuu kovin vaisulta, mutta kiitän silti, olen todella otettu kommentistasi! Kylläpä lämmitti mieltä!:) P.s Odotapa vain niitä ”tyylimoka”-kuvia ;)Kitty Kat: Kiitos!:) Kuvioon ensimmäisenä mekossa silmäni iskin, se on todella kaunis. Kuvio muodostuu kokonaan mustista paljeteista, mikä on mielestäni vain plussaa!:)Ocean: Kiitoksia!:)

Vastaa

>Wau, mitä kaikkea ihanaa sulla on noissa kuvissa…nuo hatturasiat ovat todentotta LÖYTÖ! Jossain Tiimarissakin tuollaiset rasiat nimittäin maksaa. Tee pian postaus noista värillisinä =).Tuo sun 20-luvun look on muutenkin ihana, mekko, hattu, käsilaukku; kaikki toimii =)

Vastaa

>Jaana: Kiitoksia! Ehdottomasti esittelen laatikot värillisenä myöhemmin!:)

Vastaa

>Ihana tuo hame!!

Vastaa

>Hansu: Kiitos!:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.