Jolielta pakattiin minulle mukaan ihana lomapaketti, joka sai entistä enemmän odottamaan varpaiden lämpimään hiekkaan upottamista. Se on ihan käsillä, loma nimittäin. Teemaan sopivaa kassista löytynyttä luonnonkosmetiikkaa oli Alpadermin aurinkosuojasuihke suojakertoimella 30 sekä kevyt Melvitan Prosun itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle. Täytyy tunnustaa, etten tiennyt kumpaakaan, aurinkovoidetta ja itseruskettavaa, olevan luonnonkosmetiikkamerkeillä tarjolla, muta ilo huomata olleensa väärässä.

Mielenkiinnolla odotan miten erityisesti itseruskettava toimii, vaihtelu kun on ollut suurta jo ihan tavallisen kosmetiikan itseruskettavien välillä. Vaalealle iholle tämän ainakin lupaillaan olevan otollinen, sävy kun rakentuu asteittain, ja olenkin jo ehtinyt ottaa Melvitan käyttöön talven pahinta kalpeutta ennen reissua häivyttämään. Sairastuminen tosin teki käyttöön pienen stopin, joten vielä en ihan uskalla käyttökokemuksista kertoilla, mutta mielelläni palaan niihin myöhemmin kun tiedän miten toimii. Siihen kiinnitin ainakin heti huomiota, ettei voiteessa ole itseruskettaville tyypillistä hajua, ja lisätietoja lukiessani huomasinkin, ettei tuote sisällä DHA:ta, josta itseruskettaville ominainen haju tulee.

Lomalle ja erityisesti loman jälkiaikaan taas sopii Lovean rusketusta pidentävä monoi kuivaöljy. Rusketusta tosin ei ole aikomuksena aikaansaada tämänkään loman aikana, mutta ehkäpä sitä pientä päivetystä hyvästä suojautumisesta huolimatta iholle tarttuu ulkoaktiviteetteja harrastaessa, jota sitten toki mielellään vaalii matkan jälkeenkin. Kirsikkana kakun päällä teemaan sopi loistavasti ihana oranssi Kure Bazaarin kynsilakka sävyä Urban 14, jonka bongasin kynsilakkakulhosta jo heti liikkeeseen astuttuani. Meinasin lomalle lähtiessäni lakata kynnet samaisen merkinkin ihanalla pinkillä lakalla, joka oli erityisesti kesäaikaan kovassa käytössä mutta tämä muutti suunnitelmat ja matkaan lähden ehdottomasti oranssein kynsin!

Niin, ja se meikki viime viikolta. Postaus on kyllä tulossa vielä ennen matkaa, tämä sairastuminen nyt vain viivästytti vähän kaikkea suunniteltua..

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.