Pahoittelut, että postaustahtini on ollut nyt puolitoista viikkoa todella surkea. Tämä johtuu täysin muuton mukanaan tuomasta lisätyöstä. Ei siis ole todellakaan ollut tarvetta pohtia, mitäköhän sitä tekisi illalla tai viikonloppuna! Tästä kaikesta huolimatta asunto on vielä kuin pyörremyrskyn jäljiltä, mutta pikkuhiljaa laatikoista alkaa löytyä esineitä, jotka muodostavat kodin. Tänään rakkaani pystytti minulle upouuden vaatekaapin, joka on pieni, mutta pääsenpähän aloittamaan vaatelaatikoiden purkamisen! Rakkaani kyllä nauroi jo kaappia kootessaan, että eihän siihen mahdu kuin murto-osa kaikista vaatteistani. Onegelmia siis tulee olemaan!;)

Mutta vielä hetki mennään rauhallisemmalla postaustahdilla, mutta pian taas palailen kuvioihin täysipainoisesti. Sitten luvassa vaatteiden kierrätystä, sisustusasiaa sekä pari haasateiden toteutusta, MouMoun hiushaaste ja Lovelyn kauneuskysely. Perjantaina sain myös vihdoin tehtyä päiväni kuvissa -postausidean, mutta kuvat odottavat vielä latausta koneelle…. Pikku hiljaa…:) Viikon olen kulkenut lähes samoissa, mahdollisimman helpoissa vaatteissa, joten päivän asujen saralla on ollut, ja tulee vielä hetken olemaan, hiljaista. Mutta odottakaahan kun saan ne kaikki lukuisat varastossa olleet vaatteni käyttöön!;)

Alla lauantain asu:

 

Pitkä t-paita: Bangkokista
Farkut: Mango
Takki: H&M
Kaulakoru: Malesiasta
Kengät: DinSko

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

>Kivalta näyttää tuo Henkan takki! Itsekin sen meinasin tilata:) Tuttu tilanne tuo liian pieni vaatekaappi…mutta kyllä hätä aina keinot keksii! Itse olen ajatellut vaaterekin hankintaa säilytysongelmaa ratkaisemaan.

Vastaa

>Kiitos! Se oli kyllä edullinen ja hyvä ostos!:)Sepä se, mielikuvitus vain käyttöön!;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.