Ensimmäisen kerran haikailin oranssin huulipunan perään jo syyskuussa, muistan lentokentällä pyöritelleeni pitkään käsissäni Shiseidon kaunista oranssista huulipunasävyä OR418. Pelkäsin kuitenkin, etten loppujen lopuksi kuitenkaan osaa käyttää niin kirkasta väriä, joten huulipuna jäi pitkän pohdinnan jälkeen hyllyyn. Sittemmin en ole saanut oranssia sävyä mielestäni vaan olen etsinyt korvaavaa halvemmista merkeistä, jolloin vähäinen käyttö ei ehkä harmittaisi ihan niin paljon, ja palannut yhä uudelleen testailemaan Shiseidon huulipunaa.

Koska väri senkun jatkoi kummittelemistaan mielessä, vaikka yksi jos toinenkin vihjaisi, että ehkä olisi syytä vielä miettiä. Minun silmissäni oranssi näytti kuitenkin ihanalta kesäsävyltä, joka voisi hehkua kauniisti vaalean ihon ja vaalean hiusten parina. Ja niinhän se usein on, että mielessä kummittelu harvoin jättää rauhaan ennen kuin sen ostopätöksen lopulta tekee, ja niin minäkin lopulta kolmisen viikkoa sitten kiikutin lentokentän Taxfreessä oranssin huulipunan kassalle puolen vuoden pohdinnan jälkeen. Eikä kaduta yhtään! Huulipuna on ihana!

Huulipunaa on jo nyt ollut päällä useina päivinä, puhumattakaan siitä, kuinka odotan aurinkoisia kesäpäiviä ja oranssisia huulia, tykkään! Huulipunan kanssa loistavasti yksiin sopii Make up Storen Read My Lips – huultenrajauskynä.

Väri on todellisuudessa hivenen oranssimpi kuin kuvat antavat ymmärtää.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.