Poikkesin juuri ennen matkaani H&M:n showroomilla tutustumassa Anna Dello Russon H&M:lle suunnittelemaan asuste- ja korumallistoon. Anna Dello Russohan on pitkän linjan muodin ammattilainen, tunnettu urastaan Voguessa ja palavasta kiinnostuksestaan muotiin. Uskallusta ei ainakaan uudesta H&M:lle suunnitellusta mallistosta puutu, jokainen asuste on jo itsessään varsinainen huomiomagneetti. Kultaa ei ole säästelty ja mallistossa vallalla oleva kullan ja turkoosin kombinaatio toimiikin mielestäni mainiosti; turkoosi raikastaa kellertävää kultaa.

Mallisto koostui pääasiassa koruista, mutta oli mukana jokunen kenkäparikin sekä muutama laukku. Kengistä huikean upeat mustat nahkasaappaat jäivät mieleeni, enkä panisi pahakseni sellaisten siirtymistä kaappiini. Koruista muutama osui ja upposi, kuten rojalistisella vihreällä kivellä varustetut hopeanväriset korvakorut, tai ylimmässä kuvassa näkyvä massiivinen kultainen rannekoru. Myös korallinvärisin helmin väritetty kaulakoru on kaunis ja istuisi hyvin karderobiini. Käärmettä mukailevat rannekorut, räväkät clutchit ja paksut kaulakorut ovat ehkä liikaa minulle, mutta silti hauskoja katsella ja hypistellä.

Varovaisempi hankkiikin pelkän näyttävän rannekorun tai vangitsevan kaulakorun yksinkertaisen asun pariksi, mutta rohkeampi nappaa mukaan turkoosin clutchin ja prameudelle myyty kotiuttaa ylisöpön turkoosin lentolaukun. Syvän turkoosi kultakoristeinen matkalaukku ei ainakaan lentokentän tummanpuhuvaan laukkumassaan huku! Mitä mieltä sinä olet mallistosta, makeita vai mauttomia? :)

Kauppoihin mallisto ilmestyy 4.10, joten nyt vain suosikit valkkaamaan ja merkintä kalenteriin lokakuun alkuun.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Minä kyllä tykkään. Erityisesti nuo turkoosit kovakorut ovat kivat ja muutenkin turkoosi miellyttää silmää, vaikka en olekaan väristä varma näin talvea vasten…

Vastaa

Sama juttu, tykkään turkoosi miellyttää silmää! Siitä huolimatta en jostain syystä osaa sitä käyttää, paitsi pieninä paloina, kuten koruissa tai kynsissä :) Ehkä paras talviväri se ei tosiaan ole, ainakin itse miellän raikkaan turkoosin enemmänkin kesäiseksi sävyksi!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.