Viimeiset pari vuotta suurennuslasin alla on ollut laukkukokoelmani; pikkuhiljaa olen sekä harventanut että järkeistänyt sitä. Olen pyrkinyt hiljalleen eroon keinonahasta ja tehnyt uudet laukkuhankinnat lähinnä nahkaisina, joitain kankaisia poikkeuksia lukuun ottamatta. Pitkään aikaan paras laukkuostos on ollut DKNY:n beige laukku, joka on maksanut itsensä jo monin verroin takaisin ja ihastuttaa edelleen, näköjään siis hyvään laukkuun panostaminen kannattaa!

Nyt alesta tuli tehtyä löytöjä oikein urakalla, ja laukkuvalikoimanikin täydentyi kerralla neljällä ihanalla uudella laukulla.

Globalin beigeä clutchia, tai oikeastaan samanlaista turkoosia, katselin jo normaalihintaisena, mutta hyvä etten ostanut, sillä nyt bongasin samaisen alesta läpikulkumatkalla Stockalta. En tosin ole vielä täysin varma teinkö oikean värivalinnan. En yhtään epäile, etteikö beigelle clutchille olisi käyttöä, sellaista kun olen jo niin moneen asuun kaipaillut, mutta se turkoosi kummittelee silti vielä mielessä… Noh, valinta oli järkiperusteinen, joten eiköhän osunut oikeaan, beige kun sopii niin moneen asuun ympäri vuoden!

Zarasta tarttui heräteostoksena mukaan herkullinen syvänpunainen nahkalaukku sekä kookas musta arkilaukku. Simppeliä mustaa töihin sopivaa laukkua olen jo pidempään etsinyt, joten bongatessani tämän Zaran laukun, ostopäätöstä ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä.

Koska turkoosi clutch jäi hankkimatta, osui tielle juuri sopivasti Betty Barclayn pinkki clutch, joka se saa nyt toimia kesäasujen väriläikkänä ja katseenvangitsijana.

Samalla täydentyi myös kenkävalikoimani kahdella perusvärillä, joita olen jo viime kesästä kaappiini kaivannut. Peeptoe-mallissa harmittaa lyhyt käyttökausi, umpinaisia kun voi käyttää ympäri vuoden toimistossa, mutta avokärkisiä tulee käytettyä ainoastaan kesällä, muutoin molemmat parit ovatkin juuri sitä mitä olen etsinytkin. Valkoiset korkkarit löytyivät Zarasta ja ruskeat Via Unot Sokokselta.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.