Tänään blogini tavoitti huikean neljän vuoden iän. Tuntuu huimalta, että tämä kaikki on ollut osa arkea jo niin kauan! En oikeastaan osaisi varmaan enää olla olla ilman, vaikka matkan varrelle onkin mahtunut hiljaisempia ja aktiivisempia kausia, onneksi enemmän jälkimmäisiä. Tämä on postaus nro 1221, mikä tarkoittaa suurimmaksi osaksi blogimerkintää per päivä, toisinaan joka toiseen päivään jääden. Käytettyä aikaa en edes uskalla arvioida. Jotkut teistä ovat olleet mukana liki alusta alkaen, jotkut vasta tuoreita lukijoita, jokaisesta kuitenkin olen yhtä otettu, sillä juuri Sinä teet tästä harrastuksesta niinkin upeaa ja antoisaa, kuin mitä se on!

Olen kertonut itsestäni jonkin verran, mutta teistä minulla on hyvin vähän tietoa. Totta kai olen kommenteistanne ja viesteistänne huomannut, että olette varsin fiksuja ja monet nimimerkitkin jo tunnistan, vaikken välttämättä tiedäkään kasvoja takana. Mutta mitä muuta tiedän teistä? Käytte blogissani päivittäin yli 3000 kertaa ja tulette pääasiassa Suomen suurista kaupungeista. Helsinki on kävijämääriltään ylivoimainen ykkönen, mutta toki teitä tulee tänne kaikkialta Suomesta ja myös rajojen ulkopuolelta. Suurin osa piipahtaa blogissani mieluiten iltaisin ja tulette tänne yleensä suoraan, mutta jonkin verran myös erilaisten blogilistojen kautta.
Erilaisilla hakusanoillakin on joku matkan varrella tänne päätynyt. Mitä lie toivonut löytävänsä Googlen hakukenttään seuraavia kirjoittaneet: blogit ja secrets, stringien käyttö, reikä hammas, hyvää huomenta, saunoja, aikuisen farkkuasu, astia, ilonasi sääret, kauniit reidet minihame, maksa-arvot, miten sirot jalat, nukkumaan verkossa, perjantai!!1, pupsik poikaystävä, rautaa netistä, siikaa escabeche, sinkkuelämää polttarit, uskomaton miehen vartalo, tytöt kuviollisissa sukkahousuissa tai ärsyttävä poikaystävä.
Olette myös kiinnostuneet minusta, joku on päätynyt blogiini naputeltuaan Googleen ’kuka on Korundi’, ’missä Korundi on töissä’ tai ’Secret Wardrobe blogin takana’. Paljon olette hakeneet matkoja blogini sisällä, suosituimpia ovat olleet Singapore, Egypti, Barcelona, Dubai ja Milano. Myös herkuttelu kiinnostaa; brunssit, pannukakut sekä suklaamousse (joka muuten on erittäin hyvää, suosittelen!).

4-vuotispäivän kunniaksi pikkiriikkinen arvonta, Versace for H&M –malliston H&M:ltä saadut keväiset korvakorut. Arvontaan osallistut kertomalla jotain itsestäsi, mitä tahansa (saa toki muutenkin kertoa, vaikka arvontaan ei osallistuisi, sillä palan halusta kuulla jotain juuri sinusta:)).

Jätäthän kommentin nimimerkillä varustettuna keskiviikkoon 28.3 klo 24:00 mennessä.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.