Kiiruhdin eilen suoraan töistä kotimaisen alusvaatemerkki Patrician 100-vuotisjuhliin, mutta vaikka kuinka kipitin en silti ehtinyt näkemään muotinäytöstä, joka yhdisti mallistot vuosikymmenten takaa tämän syksyn ja ensikevään alusvaatekokoelmiin. Onneksi ehdin sentään tutustua esillä olleisiin paloihin menneestä, kauniisin vintagemalleihin ja kuviin matkan varrelta. Upea taival, ja erityisesti Patricialle ja vastaaville pitkäikäisille merkeille nostan hattua kyvystä uudistua pysyen silti uskollisena omalle tyylille ja arvoille.

Patricia ei ole merkkinä itselleni liian tuttu, joten ilolla otin vastaan katsauksen tuoreisiin malleihin  ja tein pikaisen silmäyksen nykyhetkeen, väreihin ja malleihin, joista erityisesti ensimmäinen on minulle lähellä sydäntä. Toki istuvaa ja aistikasta mallia ei voita mikään, onhan alusvaatteen tarkoitus tuoda ryhtiä kokonaisuudelle, mutta silti rakkaudesta väreihin haalin omaan alusvaatevalikoimaani mielelläni kaikkia värejä ja kuosienkin suhteen olen hyvin kaikkiruokainen (mitä nyt sarjakuvahahmot ja sen sellaiset saavat jäädä hyllyyn, tahdon alusvaatteiltani naisellisuutta). Koska nyt olin kiireessä liikkeellä, sovin, että palaan paremmalla ajalla tutustumaan mallistoihin, mikä sopii alusvaatehullulle loistavasti!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

No voi hitsi, kävitkö sinäkin siellä? Mä näin muotinäytöksen kyllä, mutta lähdin sitten.

Vastaa

Vitsit, me ollaan menty sitten juuri ristiin! Itse nimittäin tulin paikalle just ’sopivasti’ muotinäytöksen päätyttyä :/

Vastaa

Ihania malleja. Patrician ongelmana on kuitenkin hyvin rajattu kokovalikoima (rintaliivikokoja kun on olemassa aina 50AA:sta ainakin 115L:ään). Lisäksi nuo kauneimmat malleja on vain muutamassa koossa, kun vähänkään isommat liivit ovat enemmän mummodesignia. :D Toivoisin, että laajentaisivat osaamistaan isompaan kokovalikoimaan!

Vastaa

Oma koko kun löytyy lähtökohtaisesti kaikista yleisistä alusvaatevalikoimista, niin asiaa tulee tarkasteltua hirvittävän subjektiivisesti. Kun itse kiinnittää lähinnä huomiota malleihin, niin ei tule ajatelleeksikaan sitä, että valtavan moni joutuu ensin tarkastamaan kokotarjonnan ja vasta sitten pääsee valikoimaan malleja! Tosi harmillista! Alusvaatteissa taitaa olla vähän sama kuin vaatteissa, jos olet yhtään isompaa kokoa, niin on tosi vaikea löytää kivannäköisiä vaatteita, vaan heti mennään juurikin niihin mummomalleihin tai muuten suotta muodottomiin malleihin. Sitä niin mielellään soisi kaikille koosta riippumatta samat valinnanmahdollisuudet koko pukeutumisen kirjossa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.