Tänään oli herätys jo hieman neljän jälkeen työmatkan takia, joten hieman on väsy olo. Onneksi sentään aamu valkeni kohtuullisen ajoissa, niin ei tarvinnut pitkään tarpoa pimeässä. Vaikka varhain valkeneva aamu helpottikin aamuheräämisen aiheuttamaa tuskaa, ei se silti poistanut sitä. Eikä myöskään ajatus siitä, että pitkä päivä oli vasta edessä! Noh, onneksi sentään näin aikaiset herätykset ovat kohtuullisen harvinaisia. Tai toisaalta, jos ne olisivat säännöllisiä, tuskin ne sitten näin vaikeita olisivat.;)

Herään yleensä kyllä kohtuullisen aikaisin ja olen töissä paikalla ensimmäisten joukossa. Vaikka aamuheräämiset ovatkin vaikeita, herään mieluummin aikaisin ja lähden töistä aikaisin kuin toteutan mieliteon nukkua myöhään ja vastaavasti myös olen kotona myöhemmin. Eli en kuitenkaan arvosta aamu-unia niin paljon, että olisin valmis niiden takia joustaan iltavapaasta!:) Aikoinaan kun oli mahdollista testata pidemmällä aikatähtäimellä omaa luonnollista unirytmiään, tuli säännöllisesti nukuttua ilta yhdestätoista aamu yhdeksään – ja väsymys oli täysin vieras tunne arjessa!

Mekko: Zara /2nd hand
Neuletakki: Zara
Sukkahousut: Norlyn
Kengät: Blink
Rannerengas: Budapestistä
Kynsilakka: Maybelline

Olen jo pitkään kadehtinut aamuvirkkuja. Olisi ihanaa olla pirteänä jo kuudelta aamulla. Tuntuu, kurjalta kokea se päivän kärsimysannos joka ikinen aamu kun yrittää kammeta itseään puolinukuksissa ylös sängystä – olisi paljon miellyttävämpää herätä iloisena ja pirteänä. Mitä aamukikkoja teillä on itsenne pirteäksi saamiseksi, vai kuulutteko onnekkaisiin aamuvirkkuihin?
Varhainen nukkumaanmeno kun ei minulla auta; aikainen herätys on aina aikainen herätys, vaikka olisi mennyt nukkumaan jo varhain illalla. Kahvikaan ei maistu, joten se on todellisten hätätapausten juoma, kun vain muuten ei lähde käyntiin! Tänään oli sellainen aamu.:) Aamuheräämisiin tosin poikkeuksena on kesäaamut, jolloin on jopa miellyttävää ja virkistävää nousta varhain

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.