Vyö on täydellinen asuste. Sen voi kietaista niin monen vaatteen päälle, eikä sen tarvitse olla sävy sävyyn muiden vaatteiden kanssa. Sitä voi käyttää ryhdittämään asua tai ihan muuten vain piristämään kokonaisuutta. Vyön voi tipauttaa lantiolle tai solmia vyötärölle. Se, valitseeko paksun vai ohuen vyön tuo jo ihan erilaista tunnelmaa kokonaisuuteen.

Itse pidän sekä leveistä että ohuista vöistä, mutta vyötärövyöt ovat se minun juttuni (kuten epäilemättä olettekin jo huomanneet). Olen huomannut että kesäisin päälleni päätyy lähinnä ohuita vöitä ja talvisin laajennan käyttöä myös paksuihin vöihin.

Kirpparit ovat oiva paikka hankkia vöitä. Harvemmin nykyään enää ostan pelkkiä asustevöitä kaupoista, ellei nyt jotain maailmaa järisyttävää satu eteen!;) Vöitä ei kai voi olla liikaa, joten en suotta jätä ostamatta jos käyttökelpoinen yksilö sattuu edullisella vastaan. Minulle aarreaittoja ovat kirppareiden laatikot, jonne kaikki käytetyt vyöt on kaadettu sikin sokin. Tuntuu, ettei monikaan pysähdy laatikoita kaivelemaan, vaikka tarjolla on monia käyttökelpoisia yksilöitä. Vakkaripaikkani on esimerkiksi Fida, josta olen tehnyt monet kivat vyölöydöt – mutta vyölöytöjä voi tehdä melkein mistä vain!

Poikkesin alkuviikosta pitkästä aikaa Fidaan ja mukaan tarttui kasa ohuita vyötärölle sopivia vöitä, enkä edes ennättänyt penkoa koko laatikkoa! Kaikki kuvan vyöt olivat Fidan löytöjä ja hinnoiltaan 0,90€-1,50€ – ei siis todellakaan mikään suuri investointi!;) Niin, ja heräteostoksena myös sievä priimakuntoinen tummanruskea pikkulaukku päätyi kassalle…

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.