Viikonloppu on sujunut erinomaisesti. On ollut ihanaa päästä olemaan ulkona oikein kunnolla ja nauttimaan kauniista keväisestä säästä. Epävakaisena ja synkkänä alkanut viikonloppukin vaihtui kuin taikasauvan iskusta ihanaan auringonpaisteeseen heti kun vene oli saatu lasketuksi vesille. Näköjään viikonlopussakin pääsee irrottautumaan arjesta kun puuhaa ihan jotain muuta ja tavallisuudesta poikkeavassa ympäristössä. Oih, odotan lisää vastaavia kesäviikonloppuja!
Ja tässä onkin sitten vähän erilainen päivän asu. :)Päätekijöinä luonnollisesti käytännöllisyys ja lämpöisyys.

Villapaita: Boomerang/2nd hand
Farkut: Lindex/2nd hand
Vyö: H&M
Lenkkarit: Active
Svetari: James Harvest Sport Wear
Kerrasto: Rukka…ja varusteista tärkein, pelastusliivit:

Ystäväpariskuntamme joutui jättämään veneretken viime hetkellä välistä, joten veneilimme sitten kaksistaan kultani kanssa.
Sää oli tosiaan upea ja uutterasta aurinkorasvan levityksestä huolimatta, huomasin, että nenänpäähän ja poskipäihin on tarttunut hitunen väriä. Noh, ei anneta vahingon toistua!;)
Tuulta olisi saanut olla enemmänkin, mutta toisaalta, mikäs kiire matkanteossa olisi ollut! Olipahan aikaa nauttia rauhallisista maisemista, istuskella keulassa, syödä eväsherkkuja lehtiä lueskellen. Sää yllätti lämpimyydellään. Vaikka olen tottunut siihen, että vesillä tulee aina kylmä, ei nyt tarvinnut edes kaivaa takkia laukusta!

Matkan päätepysäkki oli mökki Päijänteen rannalla, joka myös toimii kesän veneen kotisatamana.Mökillä odottelikin jo poikaystävän kotiväkeä, joten päästiin heti laittamaan ruokaa. Seurueeseen kuului kokki, joten tavallisiin ”mökkipöperöihin” ei tarvinnut tyytyä, vaan saatiin kunnon herkkuja. Ja kun koko päivän on ollut ulkona ja liikkeessä, uni maistuu! On muutenkin ihanaa nukkua täydellisessä hiljaisuudessa, kaupunkiasumisessa kun on jo tottunut etäiseen liikenteeseen, naapurin juhliin ja muihin kaupungin ääniin. Vaikka viikonlopun onkin ollut liikkeessä, silti on tosi levännyt olo.
pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.