Viimeiseen kolmeen päivään ei ole ollut sitten hetkeäkään vapaapäivää. Työpäivä venähti torstaina myöhään yöhön ja perjantaina riensin suoraan lentokentältä vastaanottamaan uuden kodin avaimia. Asuntoon siirrettii työvälineet tulevien päivien urakkaa varten ja sitten riensin auttamaan Eireneä muutossa. Lyhyeltä tuntuneiden yöunien jälkeen ei sitten muuta kuin uuden kodin kimppuun ja päivä venähti luonnollisesti pitkälle iltaan. Olo on todella väsynyt, mutta samalla olen myös innoissani uudesta kodista. Tämä päivä jatkuu siitä mihin eilen jäätiin, eli työtä riittää!

Alla on kuvia asunnosta kun sille ei ole vielä mitään tehty. Boordit seiniltä siis lähtee ja seinien ja kattojen väri vaihtuu ja keittiöstä vaihdetaan tapetit.

Makuuhuone:

Olohuone:Kylppäri:

Keittiö:

Eteinen keittiöstä kuvattuna:

Eteinen ja siivu vessaa:

Remppa käynnistyi makuuhuonesta ja eilen työskenneeltiin makuuhuoneen ja eteisen parissa, olohuonetta emme varmasti tänä viikonloppuna saa tehdyksi, mutta se on tarkoitus maalata heti kun vain aika sallii. Eilen urakoitiin viiden hengen porukalla, mukana oli auttamassa Eirene miehineen ja äitini – apu oli todella korvaamatonta, sillä urakka on iso.

Tänään jo toivon mukaan pystyn ottamaan kuvia maalauksen osalta valmiista huoneista…:)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.