Olin varautunut päivään Tukholmassa lämpimin vaattein, olihan säätiedotus antanut ymmärtää jokseenkin epävakaata ja sateista säätä, joten olin paahtua kun lämmin aurinko paistoikin siniseltä taivaalta. Onneksi jakku antoi varaa keventää, mutta silti, oikea varuste olisi ollut lyhythihainen, jollaisilla matkaseuralaiset maihin astuivatkin. Silti, mieluummin auringonpaistetta kuin sadetta!

Sitten behind the scenes: edellisen kirjoittamiseen meni jotakuinkin neljä tuntia. Tämä postaus oli tarkoitus julkaista kun kotiuduin töistä, kuvat kun sain ladattua blogiin jo eilen, mutta siinä lomassa eksyin aina tekemään jotain ihan muuta. Kirjoitin lauseen, unohduin surffailemaan netissä, kirjoitin toisen, vastasin puhelimeen. Kumitin. Kävin kaupassa. Söin, tuijotin ruutua, jatkoin. Melkein valmis. Sitten ilmaan nousi sana talviloma, ja viimeiset puolitoista tuntia ilma on risteillyt kaukokohteista. Googlen kuvahaku täyttynyt täydellisistä kuvista. Syyllisyys. Avaan ruudun, mutta huomaankin etsiväni kartalta vanhaa Malesian kotiani. Poikaystävä kysyy ’joko päivitit’. Suljen kartan, siirryn blogiin. Korjaan kirjoitusvirheen. Unohdun ajatuksiin. Mietin taas matkoja, katson lentoja, kunnes lopulta, kirjoitan viimeisen lauseen. Ja sitten tämän. Mutta tämä, tämä vei vain kolme minuuttia.

Mutta se asu, tässä olkaapa hyvä. :)

Kengät: H&M / Vyö: Global / Laukku: Global / Pusero + hame + bleiseri: Zara

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tosi ihana asu! Tuo keltainen bleiseri tuo ihanan säväyksen asuun!

Vastaa

Kaunis kiitos! Keltainen kyllä piristää asun kuin asun, ja on ihana piristysruiske erityisesti harmaina ja sateisina päivinä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.