Olen jo pitkään halunnut kokeilla Dr. Hauschkan tuotteita ja aloitin kyseiseen merkkiin tutustumisen ripsiväristä. Näin jälkeenpäin ajatellen, olisi pitänyt aloittaa jollain muulla tuotteella, sillä epäilen, ettei tämän tuotteen perusteella kannatta muodostaa kokonaiskuvaa Dr. Hauschkan tuotteista. Tuoteesta luvataan seuraavaa:
Hoitava ripsiväri, jolla saat luonnollisen lopputuloksen. Ripsiväri sisältää silmäruoho-uutetta, aitoa tee- ja neem-puun lehtiuutetta, jotka hoitavat ripsiä. Ruusu- ja jojobavahat suojaavat silmäripsiä. Tuote on kliinisesti testattu, eikä se ärsytä silmiä ja sopii hyvin piilolasien käyttäjille. Saatavana kolme väriä; musta, ruskea ja sininen.Tämä tuote on yksi minulle sopimattomimmista vähään aikaan testaamistani tuotteista, eli ei vakuuttanut minua lainkaan. Ulkoisia ominaisuuksia tarkasteltaessa alku oli lupaava, hylsy perustyylikäs ja harjaosa lupaavan muotoinen. Sen sijaan itse väri tuntui liian ohuelta ja jopa liian nestemäiseltä. Tuote oli helppo levittää, mutta sitä sai sutia aika tavalla, jotta tulos oli mielestäni edes kohtuullinen. Aivan luonnollista lookia tavoittelevalle tämä voi kuitenkin olla ihan ok -tuote, eli pitää kyllä lupauksensa luonnollisesta lopputuloksesta! Itse kaipaan ripsiin runsautta ja pituutta ja niihin tarpeisiin tämä ripsiväri ei kyennyt vastaamaan. Ehkä olisi pitänyt kokeilla samaisen merkin Volume Mascaraa?

Ripsiväri siis tuntui lähinnä värjäävän ne olemassaolevat ripset, muttei tuovan niihin mitään lisää. Oli myös ikävä huomata, että väri varisi aavistuksen päivän aikana ja illalla näkyi kevyitä mustia pisteitä alaripsien alla – ei hyvä. Ehkä ripsivärin vahvuus on hoitavuudessa? Mikä ei tosin päässyt näkymään näin satunnaisessa käytössä, mutten toki pois sulje sitä mahdollisuutta. Valitettavasti ripsiväri ei siis minulla toiminut, mutta aion kyllä vielä kokeilla Dr. Hauschkan muita tuotteita, kuten ihonhoitotuotteita.
Positiivista Dr. Hauschkan tuotteissa on, että niille on myönnetty luontaiskosmetiikan sertifikaatti (BDIH). Ne valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei testata eläinkokein.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.