Neuletakki: Zara
Toppi: H&M
Farkut: Zara
Kengät: Giuliana /Wienistä
Takki: Zara
Laukku: New Yorker /Prahasta

Kävin viikonloppuna pitkästä aikaa hieman vaateostoksilla, mikä tarkoitti lähinnä parissa kaupassa piipahtamista. Olen viime aikoina tietoisesti välttänyt vaatekauppoja johtuen muuton mukanaan tuomista lisämenoista, kuten kaluste hankinnoista. Huomaan kuitenkin nyt vaatelaatikoita purkaessani, että jostain syystä suurin osa syys-/talvivaatteistani tuntuu jotenkin, noh, nykyisiin pukeutumisvisioihin sopimattomilta.

Koska koko vaatevarastoa ei ole mahdollista uusia, täytyy keskittyä pieniin tekijöihin. Tarkoitus on siis pikkuhiljaa hankkia kattava perusneule ja -neuletakki varasto, joita voi sitten näppärästi yhdistellä muihin vaatteisiin. Olen aikamoinen viluksissa, mutta siitä huolimatta tapanani on ostaa aivan liian keveitä vaatteita. Tämä neuleisiin panostus siis tekee pelkästään hyvää myös tarkenemiselleni!:)
Toinen panostuksen kohde on erilaiset ja eriväriset sukkahousut ja lämpimät säärystimet. Vaihtelemalla sukkahousujen kuoseja ja värejä saa perusvaatteisiin helposti uusia ilmeitä. Näitä asioita silmällä pitäen hankin jo parit sukkahousut + säärystimet. Yllä näkyvä päivän asun neuletakki kuuluu viikonlopun hankintoihin, kuten myös tummanruskea syystakki. Takki näyttää mielestäni luonnossa paljon kivemmalta kuin kuvassa, väri on paljon ”suklaisempi” eikä noin harmaa. Hauskaa on, että kaulusta voi käyttä kolmella eri tavalla, joista kuvissa kaksi tapaa. Kolmas tapa on sitten kaulukset kokonaan pystyssä.
Talvitakki himottaisi vielä hankkia, mutta katsotaan nyt. Takkeja kuitenkin jo varastosta löytyy, joten tarve ei ole mitenkään järkiperusteinen. Ensisijalla kuitenkin edelleen on kodin kuntoon saaminen, joten vaateostokset siksi vielä jonkin aikaa jäissä, tai niin jäissä kuin se vain minulle ikinä on mahdollista…:)

Käykäähän osallistumassa Go 4 it vol.2 -blogin maanantaiarvontaan! ;)

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

>Ihanan mallinen tuo takkisi! Tykkään tuosta vyöstä siinä.:)

Vastaa

>Mäkin ostin aikamoisen läjän sukkahousuja! Ja että nekin osaa olla kalliita… Yksiin sain heti silmäpaon kun oli liian pienet ja joutui kiskomaan, kävin sit vaihtamassa avaamattomat pakkaukset samaa mallia suosiolla ällään :)

Vastaa

>Kaunis takki, pisti heti silmään.

Vastaa

>Löysin blogisi vasta muutamapäivä sitten ja huh, miten paljon on menny aikaa sen lukemiseen!=)Olet ihan mielettömän tyylikäs ja kaunis! Sinulla on todella ihania vatteitteita ja yhdistelet niitä upeasti.Kiitos mielenkiintoiesta blogista!

Vastaa

>Tosi nätti takki ja tuollaisen neuletakin haluaisin myös:) Sukkahousuvaraston täydennys on täälläkin edessä…olen onnistunut parin viikon aikana hajottamaan lähes kaikki paksummat sukkikset:/

Vastaa

>MouMou: Kiitos!:) Vyö tuo kyllä kivasti ryhtiä takkiin!Herttainen: Totta! Itsekin olen järkyttynyt hinnoista! Paksut sukkahousut ovat halvimmillaan seitsemisen euroa, mutta helposti hinta nousee lähemmäksi 14euroa, mikä on mielestäni todella paljon! Ajatella, että kolmella kympillä saa parit sukkikset, jotka eivät kuitenkaan loppujen lopuksi kovin montaa käyttökertaa kestä, pahimmillaan ei yhtäkään!:(Anzku: Kiitos!:)

Vastaa

>Anonyymi: Voi että, oletko todella selannut vanhoja postauksia läpi?:) Kiitos kommentistasi, olen todella otettu! Ihana kuulla, että pidät! Onpa mukava lukea tuollainen kommentti väsyttävän työpäivän jälkeen:)Pst, mikäli tulee mieleen juttuideoita, niin ilolla otan myös sellaiset vastaan!;)Lovely: Kiitos! Ajattelen aina paksuja sukkiksia ostaessani, että nämä sitten kestävät, mutta loppujen lopuksi herkästi nekin menevät rikki! Minulla etenkin varpaiden kohdilta. Yksikin reikä, vaikka olisi huomaamattomassa kohdassa, häiritsee jo sen verran, että kyseisiä yksilöitä ei tee enää mieli käyttää!:(

Vastaa

>Juu äitini löysi sun blogin iltalehden tyylitaivas osion kautta ja kerto mulle et hän on koko illan lueskellu sun sivuja.=) Samoinpa kävi sitten mullekkin=) Saanu vähän puhtia omaankin pukeutumiseen ettei aina vaan laita niitä samoja lemppari vaatteita..=) Ja tosi kivoja ideoita sulla!Siitä teen uudesta kodista olis kiva lukea ja nähdä kuvia=)

Vastaa

>Anonyymi: Oh, olipa kommenttisi ihana! Kummasti mieliala kohosi! Olen todella otettu!:) Mikä olisikaan sen hienompaa, kun tuottaa iloa ja ideoita jollekin toiselle itsensä lisäksi? Tosi kiva, että olette pitäneet, ja jos vain juttuideoita tai muita palaute-ehdotuksia tulee, niin ilolla otan vastaan!Ja sisustuksesta tulossa varmasti lisää, kunhan saan vain viimeisetkin laatikot nurkista pois!;)

Vastaa

>Itsekin hankin juuri tuollaisen neuleen, tosin mustana, ja tuon takin kesällä! :) Pidän todella paljon tyylistäsi, joten oli todella iloinen yllätys, että minulla on samanlaisia vaatteita kuin sinulla. Tuli heti tyylikkäämpi olo. :D Olen tykännyt molemmista vaatteista todella paljon. – Liisa

Vastaa

>Aivan ihana takki!!!:)Harmi kun mä asun satojen kilometrien päässä lähimmästä zarasta:(

Vastaa

>Liisa: Kiva kuulla!:) Tuo neule on kyllä todella monikäyttöinen, ja itsekin haluaisin vielä mustan samanlaisen! Tuollaisia parusvaatteita saisi löytyä omasta kaapista vielä enemmän, juuri monikäyttöisyytensä ja helpon yhdisteltävyyden takia! Liian moni vaate jää helposti käyttämättä, kun yhteensopivia vaatteita ei vain tunnu löytyvän.:(

Vastaa

>Se on jännä miten noista perusvaatteista aina onkin pulaa. :) Munkin pitäisi ryhdistäytyä tässä asiassa. Tuo pitkähihainen on kyllä tosi moni käyttöinen. Itse olen käyttänyt sen päällä vyötärövyötä millä ilettä saa kivasti muutettua.- Liisa

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.