Ollaan vielä torstaissa, mutta oma mieleni on jo viikonlopussa. Eiköhän sitä miettiessä perjantaikin sujahda nopeasti, vaikka myönnettävä on, että tänään väsymys on taas tuntunut saaneen hetkeksi yliotteen. Kiva viikonloppu kuitenkin edessä, joten sitä kyllä malttaa odottaa. Tämä suklaahullu on innoissaan Wanhaan Satamaan lauantaina rantautuvista Suklaafestivaaleista, jos sieltä ei löydy suklaasuosikkeja, niin ei sitten mistään! Ja ihan kuin se jo ei riittäisi herkutteluun, niin muistin tuossa muutama päivä sitten, että seuraava Ravintolapäivä osuu sekin lauantaille. Mutta toisaalta, mikäs siinä, aamiainen tai lounas tai molemmat jo(i)ssakin ravintolapäivän kojuista ja jälkkärille Wanhaan Satamaan, vai mitä? Toivottavasti sattuu kaunis leuto päivä!

Viikonloppua odotellessa osallistukaahan Bella-blogien lukijakyselyyn, se kannattaa jo senkin takia, että vastanneiden kesken arvotaan kolme 200 euron lahjakorttia Marimekkoon. Jos sinulla sattuu olemaan mainosten esto päällä, niin vastailemaan pääset myös täältä.

Nyt juhlimaan Gina Tricotin viisivuotistaivalta Suomessa, kivaa torstain jatkoa kaikille! Alla olevassa asussa kiisin viime sunnuntaina, Namun brunssilla ja Kiasmassa.Takki: Zara / Sukkikset: KappAhl / Laukku: Karen Millen / Huivi: Lindex / Nilkkurit: Esprit

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Mä olin vähällä ostaa lähes identtisen takin Bratislavan Marks&Spenceriltä :)
Kenkätuhlailuni vuoksi ei kuitenkaan ollut takkiin enää varaa.

Vastaa

Heh, nyt sulla on vähintääkin velvollisuus esitellä kaikki ostokset blogissasi, nuo viimeiset uniikit saappaat ehdinkin jo ilokseni bongaamaan :)

Vastaa

Todella kaunis takki! Jotain tuollaista olen itsekin haeskellut.

Mutta saisinko antaa sinulle yhden vinkin kuviin? Sulla on jokaisessa kuvassa jalat kääntyneenä sisäänpäin, ja ainakaan minun mielestäni se ei ole kovin kaunista. Ja ei ainakaan tarkoitus olla ilkeä. Toki joku toinen voi olla toista mieltä:)

Vastaa

Heippa! Kiitos kommentistasi eikä hätää, en suinkaan asiallisista kommenteista loukkaannu :)

Harmi jos tuo häiritsee silmää! Tuohon on varmaan pari syytä, luonnollisesti kun yritän ottaa kuvan mahdollisimman monessa eri asennossa, ja kun plärään useamman erilaisen otoksen kuvia valitessani, tuskin tulen kiinnittäneeksi huomiota jäljelle jääneiden kuvien asennon toistuvuuteen, joka sitten taas vuorostaan näkyy suoraan lukijalle, sillä hän näkee vain ne joihin olen juuri silloin mieltynyt. Toisin sanoen, ilmeisesti mulla on jokin hirvittävä fiksaation kyseisen asennon jättämästä jäljestä asuun ;)

Sitten toki toinen syy on, että olen kaukana poseerauksen ammattilaisista ja kameran edessä oleminen on minulle edelleenkin vaikeaa, siksi varmasti maneereita kehittyy herkemmin ja kuvista pyrkii pois nopeasti. Tiedän, että kuvaushetkistä helpompia tekee se, mitä vähemmän ajattelee, joten siksi en juuri mieti vartalon ääriä (mulla tuntuu olevan usein myös käsi hassusti, mutta ne karsin ihan ensimmäisenä pois, kun ovat vuorostaan niitä, jotka osuvat omaan silmääni pahimmin – ilmekin tuppaa olemaan usein hassu kun keskityn asuun ja sen osien näkymiseen). Joudun siis pahoittelemaan, mutta epäilemään, että muutosta tapahtuisi ainakaan lähitulevaisuudessa (muistelen nimittäin jonkun maininneen tuosta jo blogini alkuaikoina, joten nopeaa kehitystä ainakaan asian suhteen ei näytä tapahtuvan ;)). Mutta toki jos muistan asian, kiinnitän siihen huomiota!

Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Kiitos muistutuksesta!! Vihdoin pääsen ravintolapäivästä nauttimaan kun en ole huitelemassa jossain muualla tai unohtanut… Korealaista sushia ja kimchiä on pakko päästä maistamaan mitä selailin noita ravintoloita. Ihanan värinen huivi :)

Vastaa

Siellä on kyllä taas älyttömän monta herkullisen kuuloista ruokajuttua edustettuna, kevään ravintolapäivässäkin sattui matkalle paljon hyviä ja pari todellsita helmeä! Hmm, kuinkakohan paljon sitä jaksaa yhden päivän aikana syödä… ;)

Vastaa

Petri’s:n merisuolasuklaa – osta kassillinen ja postita mulle. :)

Vastaa

Ooo, kuullostaa herkulta! Täytyykin pitää silmällä jos sattuu vastaan ;)

Vastaa

Suosittelen myös :)

Vastaa

Kiva tyyli! oho suklaafestivaalit kuulostaa kyllä tosi hyvältä, vähän liiankin hyvältä.. Olet varmaan huomannut Foorumissa myytävät cupcaket? ostin niitä tänään, oli hienosti ”hileillä” koristeltu :)

Vastaa

No niinpä, täytynee paastota tämä päivä, että huomenna voi hyvällä omallatunnolla täyttää itsensä suklailla ;) Oo, enpä olekaan huomannut, kiitos vinkistä, tuonne täytyykin suunnata – kuullostaa herkulliselta!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.