Raitamekko ja denimpaita

Loman viimeistä viikkoa viedään, mutta vieläkään ei ole päässyt kiinni lomafiilikseen. Tuntuu, että jokainen päivä on pitänyt sisällään erinäisiä velvoitteita ja asioiden hoitoa, mutta tällä viikolla yritän nipistää eri pari sellaista päivää, jolloin en ajattele arkea saati muuttoa. Tai ainakin otan sen tavoitteeksi. Viimeistään tulevana Flow-viikonloppuna, mutta mieluummin toki jo ennen sitä.

Tällä hetkellä koti on muuttolaatikoiden valtakunta ja mietin kuumeisesti, mitä oikeastaan tarvitsen tulevan kolmen kuukauden ajan, oletetun putkirempan kestoajan, ja mitä voin pakata varastoon. Näiden kuvien raitamekko on yksi tämän kesän suosikeistani, mutta se päätykööt varastoon, sillä kesähelteitä tuskin on enää paljoa jäljellä. & Other Storiesista, josta tämäkin mekko on, on muotoutunut ihan lempparikauppa ja tuntuu, että löydän sieltä vaikka mitä ihanaa.

Kuvien farkkupaita taas pääsee jatkoon, denim käy loppukesän iltoihin ja syyssateisiin. Monikäyttöisyys kunniaan tulevina kuukausina!

Mekko: & Other Stories / Denimpaita: Makia Clothing / Tennarit: Superga* / Aurinkolasit: Police*
*saatu blogin kautta
Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
KastehelmiB

Kiva kesämekko, raita on ikuinen suosikki. Melko pienellä vaatevarastolla pärjää hyvin ja kaapissa on aina iso kasa vaatteita, joita ei tule käytettyä. Matkallekin otan aina paljon tavaraa mukaan, vaikka niitä ei juurikaan tule käytettyä.

wpDiscuz